Meer weten?

XTRM development Bunnik

Openstaande vacatures

Microsoft 365 / Sharepoint Developer

Als Microsoft 365 / SharePoint Developer bij XTRM ben je onderdeel van een leuk team waar kennisdeling en samenwerking vanzelfsprekend is. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van vernieuwende Microsoft projecten waarbinnen je je bezig gaat houden met het ontwerpen, ontwikkelen en in gebruik nemen van Microsoft oplossingen. In samenspraak met de klant en het projectteam bepaal je de juiste functionaliteiten en de juiste architectuur.


Wij zoeken voor 40 uur per week een bewezen specialist als het gaat om Microsoft 365 / SharePoint Development en je papieren zijn op orde. Mocht je liever parttime willen werken, dan kunnen we dit altijd bespreken. En je solliciteert bij XTRM omdat je gelooft in de innovatieve aanpak die mogelijk is met de Microsoft producten.


Bij XTRM gaan we op zoek naar spannende en uitdagende projecten die de klant echt verder helpen. We werken hieraan in zelfstandige teams die de klant ondersteunen met zijn of haar vraagstuk


Microsoft 365 / Sharepoint Consultant

Als Microsoft 365 Consultant werk je bij XTRM aan toffe projecten. Je adviseert onze klanten over hoe zij hun bedrijfsprocessen beter kunnen ondersteunen dankzij de inzet van Microsoft 365. Jij bent een echte Microsoft 365 expert en dient als vraagbaak voor onze klant. Wij zoeken iemand voor 40 uur per week, maar mocht je liever parttime willen werken, dan is dit bespreekbaar. Verder:

  • Je analyseert de functionele wensen en eisen van de klant;
  • Je inventariseert en denkt mee over de inrichting van bedrijfsprocessen;
  • Minimaal 2 jaar ervaring met Microsoft 365 of SharePoint;
  • Je adviseert de klant over de mogelijkheden van Microsoft 365;
  • Je geeft uitleg, workshops en training aan gebruikers;
  • Bent zelfstandig in staat oplossingen voor de klant te configureren;
  • Je draagt zorg voor de adoptie van het systeem door middel van training en documentatie;
  • Pré: Kunt zelfstandig werken met Powershell en XML.

Meer weten?