TOP WERKGEVER: 10KB

Wij zijn 10KB, een jong softwarebedrijf in Nijmegen. Met een klein team bouwen we aan innovatieve applicaties voor web en mobiel.

Kantoor-10kb

Over 10KB

Wij ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden digitale producten voor web en mobiel. Zowel als technisch uitvoerende partner of op projectbasis als uitbreiding aan een bestaande development team. Of het nu gaat om complexe internetvraagstukken, webapplicaties of het optimaliseren van processen en informatiestromen. Ons team van full-stack software ontwikkelaars denkt in iedere stap van het proces met de klant mee. Van ontwerp, ontwikkeling en het beheer ervan.

Wij houden van ons werk. Niet alleen omdat de developers van 10KB veel plezier beleven aan het ontwikkelen van software, maar ook omdat we onze werkomgeving zo hebben ingericht dat we optimaal kunnen functioneren. Zo ontwikkelen wij webapplicaties, snel en effectief.

Je vindt ons kantoor - ook wel onze tweede huiskamer - in de Splendorfabriek in Nijmegen. Deze gerenoveerde gloeilampenfabriek ademt nog steeds de sfeer van industriële tijden en overtreft daarmee de stoutste dromen van een kantoor.

Werkenbij-10kb

Werken bij 10KB

Wij zijn 10KB, een jong softwarebedrijf. Met een hecht team van bevlogen mensen werken we in ons kantoor in hartje Nijmegen. We ontwikkelen met z’n vijven innovatieve software en webapplicaties op maat. Hierbij hebben we kwaliteit, performance en veiligheid hoog in het vaandel staan. Complexe IT-vraagstukken zien wij als uitnodiging om onszelf te blijven vernieuwen. Wij zijn een jong ambitieus team, met een gemiddelde leeftijd van 30. Goed op elkaar ingespeeld weten we elkaar continu uit te dagen en leren we elke dag bij.

Wil jij onderdeel zijn van 10KB? Bekijk hieronder de openstaande vacatures en solliciteer direct. Wie weet werk jij binnenkort bij 10KB.

 

Recente vacatures bij 10KB:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist