333TRAVEL

Locatie:

Harmelen

333Travel is al ruim 18 jaar specialist in verre reizen. Voor privé rondreizen en als bouwstenen naar 21 verre bestemmingen. Verre reizen. Voor iedereen uniek. Naast de tomeloze passie voor verre reizen willen zij blijven groeien en toonaangevend blijven op ICT-gebied.Over 333travel 

333travel is al meer dan 18 jaar specialist in verre reizen op maat. De ervaren reisspecialisten vertalen ieders wensenlijst naar een unieke rondreis, met de accommodaties en excursies die het beste aansluiten qua voorkeur en budget. Zo brengt 333travel reizigers op avontuurlijke verre bestemmingen waar zij volop kunnen genieten.

Specialist in verre reizen

333travel biedt reizen aan naar 21 verre bestemmingen. In de vorm van privé rondreizen én als bouwstenen (zelf je eigen reis samenstellen).

De accommodaties variëren van authentieke 'bed-and-breakfasts' bij locals tot vijfsterrenhotels. Met doorlopend onderzoek via haar klanten en regelmatige controles houden zij de kwaliteit van de reizen op peil.


Naast de tomeloze passie voor verre reizen willen zij blijven groeien en natuurlijk toonaangevend blijven op gebied van ICT. Daarom zijn zij op zoek naar een gedreven enthousiaste collega om het ontwikkelteam te versterken. 333Travel bestaat nu uit zo’n 35 medewerkers op verschillende afdelingen, waaronder een onmisbare IT afdeling.


Werken bij 333Travel?

Houd jij van gezelligheid, werk je graag met de nieuwste technieken en leer je jezelf telkens nieuwe dingen aan? Bekijk dan snel de vacatures van 333Travel!

 

Recente vacatures bij 333TRAVEL:

PHP Ontwikkelaar bij 333Travel

Heb jij altijd al het verschil willen maken binnen een jong, hecht en dynamisch team? En heb jij passie in je vak als ontwikkelaar? Heb jij altijd voorop willen lopen met gebruik van de laatste technieken en willen werken aan functionele oplossingen waar je direct het profijt van ziet? Wij bieden een toffe dynamische baan waarbij jij de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen en te werken met de laatste technieken.

PHP Ontwikkelaar bij 333Travel
333TRAVEL HARMELEN
 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist