TOP WERKGEVER: A2B-online B.V.

Locatie:

Hazerswoude

A2B-online biedt een professionele en flexibele trailer, container en verscheping service voor uw volle- en deel ladingen van en naar Groot-Brittannië. Vanuit de BeNeLux en Duitsland verzorgen zij een dagelijkse dienst op basis van eigen trailers, containers.


Achtergrondinformatie

A2B-online vertrekt met eigen schepen dagelijks vanaf Moerdijk naar verschillende havens in Groot Brittannië en vice versa. Vanuit haar kantoren in Hazerswoude-Dorp, Moerdijk en Ipswich coördineren haar enthousiaste medewerkers de gehele operatie van A naar B. A2B-online biedt haar opdrachtgevers tevens diverse geautomatiseerde mogelijkheden met als doel kosten te reduceren en efficiënt te communiceren. 

Om dat waar te maken zijn de kennis en vaardigheden van hun professionals erg belangrijk.

Als collega’s klaren ze samen de klus en zetten ze zich 100% voor elkaar in. Ze hechten veel waarde aan een prettige werksfeer. Ze groeien hard en willen dat medewerkers met hen meegroeien en zich thuis voelen. 

Werken bij A2B-online

A2B-online biedt bovendien volop ruimte om jouw gewenste persoonlijke- en professionele ontwikkeling waar te maken mits je hier zelf initiatief in neemt. 

A2B-online biedt:

  • Een prettige werksfeer in een enthousiast team;
  • Een interessante functie met een breed takenpakket;
  • Volop ruimte om zelf initiatief te nemen en verantwoordelijkheid te dragen;
  • Opleidingsmogelijkheden;
  • Doorgroeimogelijkheden;
  • Goede arbeidsvoorwaarden.

 

Recente vacatures bij A2B-online B.V.:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist