ACF Bentveld BV

ACF Bentveld is het automatiseringsbedrijf van de Noordoostpolder die elke ICT-omgeving, groot of klein, met de grootst mogelijke zorg aanlegt, onderhoudt en vernieuwt. ACF Bentveld kantoor

Over ACF Bentveld

Transparantie, daadkracht en een full service aanpak - dat is waar ACF Bentveld voor staat. Met meer dan 25 jaar ervaring is het bedrijf een deskundige en betrouwbare automatiseerder noemen. Haar werkwijze kenmerkt zich door grondig onderzoek en een gedegen advies. Het voorstel omvat een uitwerking van de gewenste situatie en het bijbehorende kostenplaatje. Eerlijk en helder. Geen verrassingen achteraf! De full-service aanpak vertaalt zich naar een totaalpakket aan automatiseringsproducten en -diensten. Eén aanspreekpunt voor alle vraagstukken op ICT-gebied.

Naast de installatie van nieuwe systemen wordt het bedrijf ook ingeschakeld voor onderhoud en beheer. De systeembeheerders help klanten op locatie of op afstand bij het oplossen van eventuele problemen. Een vast moment in de week voor technische ondersteuning en beheer op locatie behoort ook tot de mogelijkheden. ACF Bentveld focust zich op de ICT-omgeving, zodat de klant zich kan focussen op de organisatie.

ICT voor nu en straks

De vooruitstrevendheid van ACF Bentveld komt terug in de slogan ‘ICT voor nu en straks’. Ze spelen in op nieuwe ontwikkelingen zodat ze aan klanten oplossingen kunnen bieden die aansluiten op de wensen van nu én de toekomst.

Werken bij ACF Bentveld

Werken bij ACF Bentveld

Bij ACF Bentveld bieden ze volop doorgroeimogelijkheden en vinden ze het belangrijk dat jij jezelf kan blijven ontwikkelen. Een goede balans tussen werk en privé is belangrijk, maar ook de informele werksfeer en afwisseling maken dit werk en het bedrijf interessant. Natuurlijk ontvang je daarnaast een passend salaris en de benodigde apparatuur om je werkzaamheden optimaal uit te kunnen voeren. Geïnteresseerd? Bekijk hieronder direct de openstaande vacatures en solliciteer. Wie weet kan jij binnenkort aan de slag bij ACF Bentveld!

 

Recente vacatures bij ACF Bentveld BV:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist