Actronics

Door middel van revisie biedt ACtronics de mogelijkheid tot betaalbare oplossingen voor elektronische componenten en zo blijft autorijden voor iedereen betaalbaar. Door het inzetten van revisie wordt er tevens onnodig gebruik van nieuwe onderdelen gereduceerd. Zo dragen we bij aan een circulaire economie en een gezondere toekomst.

Over ACtronics

ACtronics is in 2004 begonnen op een zolderkamer in Bornerbroek met de vraag of defecte elektronische componenten een tweede leven konden krijgen. Al gauw bleek dat ACtronics een nieuwe markt had aangeboord en langzaam steeg ook de vraag naar revisie van elektronische componenten in de automotive industrie.

De afgelopen jaren is de kennis vergroot en heeft ACtronics inmiddels 15 jaar ervaring in kwaliteitsrevisies van elektronische auto componenten. ACtronics is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met klanten uit heel Europa!

Werken bij ACtronics

Vanuit ons hoofdkantoor in Almelo werken meer dan 120 medewerkers dagelijks aan het testen en reviseren van (elektronische) regelsystemen, instrumentenpanelen en gasklephuizen. Om uiteindelijk de levensduur van een gereviseerd product te vergroten en een betere kwaliteit te leveren dan het originele product met daarbij twee jaar garantie op een revisie.

De afdelingen Research & Development en Revisie zijn verantwoordelijk voor de ontwikkeling en focus op hoogwaardige revisies binnen ons bedrijf. Hier ligt dan ook de uitdaging om continu bezig te zijn met innovatie en ontwikkeling van nieuwe revisie oplossingen en om de kwaliteit te kunnen blijven garanderen.

ACtronics beschikt over geavanceerde faciliteiten met apparatuur die veelal in huis ontwikkeld zijn om revisies uit te kunnen voeren. Wij willen niet alleen reviseren, maar waar mogelijk ook een structurele verbetering realiseren. Met een betere kwaliteit en langere levensduur als resultaat.

Ambities ACtronics

Bij ACtronics zijn we op dit moment bezig met een transitie naar een nieuw ERP systeem. Dit systeem is bij ACtronics een integraal deel van onze primaire productieprocessen en vormt de brug tussen de verschillende deelsystemen zoals de customer portal, informatiesystemen, administratie en geautomatiseerde robotsystemen. We gaan ons ERP systeem ombouwen naar een microservices architecture en daarom zijn we op zoek naar versterking voor onze ICT-afdeling. Binnen deze functie krijg je veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en je zult veel kennis en ervaring opbouwen van architectuur principes welke gebruikt worden om van een monolithische applicatie naar microservices te gaan.

Iets voor jou? Bekijk dan snel de vacatures!

 

Recente vacatures bij Actronics:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist