TOP WERKGEVER: Auxil B.V.

Auxil Consultants B.V. is een no-nonsense organisatie met zo'n 20 jaar ervaring met Exact Software. Auxil Consultants houdt zich enerzijds bezig met de advisering over en implementatie van Exact Online. Anderzijds ontwikkelen wij klant specifieke en generieke (maatwerk) oplossingen met Exact Online.

Onze organisatie onderscheidt en kenmerkt zich op basis van 4 punten:

  • scherpe tarieven
  • ervaring
  • flexibel
  • online reserveren van een consultant 

Door een lage overhead en verregaande automatisering kunnen wij onze tarieven laag houden. Onze ervaren consultants zijn flexibel inzetbaar en bovendien kunt u de Auxil consultants online reserveren.
 

Consultancy

Auxil consultants biedt 3 verschillende vormen van consultancy; Consultancy | Business consultancy | Projectmanagement.

Reguliere implementaties voeren wij uit op basis van (applicatie) consultancy. Complexere of maatwerk projecten, waarbij meer kennis nodig is dan van Exact Online alleen, voeren wij uit als Business consultancy. Bij langere implementaties adviseren wij u Projectmanagement ter bewaking van gemaakte afspraken, communicatie met derde partijen of het bewaken van gewenste opleverdata.

Onze consultants hebben een jarenlange ervaring met administratieve bedrijfsprocessen en de implementatie van (Exact) software pakketten. Hierdoor kunnen wij bedrijfsprocessen snel doorgronden en adviseren over een optimale inrichting van Exact Online.

Consultancy kan plaatsvinden op &locatie of remote;(op afstand).

Freelance consultants met Exact Online certificaten -of bereid zijn deze te halen- worden ook uitgenodigd om contact met ons op te nemen. 

 

 

Recente vacatures bij Auxil B.V.:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist