TOP WERKGEVER: Avics

Locatie:

Tynaarlo

De zorg van de toekomst is menselijk en respectvol. Avics helpt die toekomst te realiseren, als partner van zorgorganisaties, gemeenten of corporaties.

Avics werken bij

Zorg van de toekomst

De zorg van de toekomst is menselijk en respectvol. Avics helpt die toekomst te realiseren, als partner van zorgorganisaties, gemeenten of corporaties. Dit doet Avics door het ontwikkelen van innovatieve en hoogwaardige ICT-toepassingen waarin de mens centraal staat. Op die manier kunnen medewerkers alle persoonlijke zorg en aandacht geven. En zodat mensen met een zorgbehoefte regie houden en zo lang mogelijk op een goede manier zelfstandig kunnen wonen, samen met hun naasten in hun eigen omgeving.

Avics is in 2007 opgericht en gevestigd in Tynaarlo. Bij het bedrijf werken ruim 30 mensen elke dag aan de zorg van de toekomst. Avics is onderdeel van ScivA Networks. ScivA Networks ondersteunt organisaties bij het inrichten van communicatiemiddelen en -lijnen zodat de goede communicatie door de organisatie wordt gezien.

Connect & Care
In het team dat zich buigt over de technische realisatie bundelen ze kennis en ervaring om de juiste technische oplossing te ontwikkelen en te realiseren. Het team van zorgcoaches zorgt ervoor dat het optimale uit zorgtechnologie wordt gehaald voor bewoners en medewerkers. Communicatie is heel belangrijk. Daarom krijgen alle betrokkenen uitleg over het waarom, hoe en wat. Voor de families worden informatieavonden georganiseerd waarbij de zorgprofessionals trainingen geven over het gebruik van de zorgtechnologie. Ook de zorgmedewerkers worden ondersteunt als de zorgtechnologie voor het eerst wordt ingezet. De zorgcoaches zijn mensen van de werkvloer, spreken de 'zorgtaal' en kunnen daarom meewerken in avond- en nachtdiensten. Voor zorgprofessionals een hele geruststelling.


Wil jij onderdeel zijn van de zorg van de toekomst? Bekijk hieronder direct de openstaande vacatures bij Avics:

Avics-vacatures

 

Recente vacatures bij Avics:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist