TOP WERKGEVER: Beech IT B.V.

Wij maken software applicaties en websites die het werk van klanten makkelijker en prettiger maken. Hiervoor hebben we een ijzersterk team van gedreven software experts die het liefst complexe projecten doen. Die gek zijn op hun vak, er heel veel van weten en tegelijkertijd er nog meer van willen leren. Klinkt goed? Lees dan verder!

beech vacatures

Over Beech

Het belangrijkste is dat we bij Beech geen standaard techneuten zijn, die alleen interesse hebben in software. We zijn echt nieuwsgierig naar de processen bij onze klanten en doen er alles aan om ze te begrijpen. Zodat we met slimme oplossingen kunnen komen die werktaken veel efficiënter maken. Waardoor er beter overzicht ontstaat, meer rust en focus en mensen (veel) efficiënter gaan werken. Dat bespaart veel tijd, leidt tot aanzienlijk lagere kosten en maakt het werk van medewerkers veel eenvoudiger.

beech collega's

Werken bij Beech

Bij Beech krijg je de kans om aan uitdagende projecten voor grote nationale klanten te werken. Daarbij heb je contact met de klant en communiceer je in korte lijnen. Ook ga je aan de slag met de nieuwste technologieën. Geïnteresseerd? Verder bieden wij je:

  • Een marktconform salaris.
  • 25 vakantiedagen.
  • De optie om 1/3 van je werktijd thuis te werken.
  • Ruimte voor ontwikkeling. Laracon, conferenties in het buitenland? Als je ervan leert, gaan.
  • Informele werksfeer.
  • Gratis lunch.
 

Recente vacatures bij Beech IT B.V.:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist