TOP WERKGEVER: Bloemert

Locatie:
Specialisme: 

Staphorst
Maatwerk software

Bloemert heeft als visie om bedrijven in een veranderende wereld perfecte IT-oplossingen te bieden. Vertrouwen en ruimte creëren, waardoor klanten kunnen blijven groeien.

Achtergrond informatie

Al ruim 15 jaar werkt het bedrijf aan eerlijke IT-systemen, cloud-oplossingen en software development. Met de verschillende divisies: IT-beheer, Development, Detachering, eQount en LogicTrade, allemaal onder één dak.

De passie van Bloemert is om klantgerichte oplossingen te ontwikkelen die er toe doen. Dit doen ze met teams met een gedeelde passie die samen werken om doelen te bedenken, bereiken en behouden.

De organisatie biedt grensverleggende IT-oplossingen aan. Van het aanleggen en monitoren van IT-infrastructuur tot het leveren van custom software.

Bedrijfscultuur

Bij Bloemert hebben ze passie voor software. Binnen hun teams werken mensen met verschillende functies. Of het nu de designer is, de product owner of de developer, wat hen bindt is passie voor software. Als team werken ze samen ieder vanuit zijn/haar eigen kwaliteit aan de beste oplossing voor de klanten. Soms is de beste oplossing de technisch meest uitdagende oplossing, en soms is de beste oplossing de eenvoudigst uit te voeren variant. Maar altijd werken ze als team samen en dagen ze elkaar uit om op zoek te gaan naar de mooiste opdrachten en nieuwe kennis op te blijven doen.

Het team van Bloemert bestaat uit enthousiaste club mensen die werken met de nieuwste technieken, maar ook niet vies zijn om de mouwen op te stropen. Maandelijks organiseren ze gezamenlijke DevDays die bedoeld zijn om nieuwe technieken te leren. Kennis delen en kennis opdoen vinden ze als innovatieve speler belangrijk.

 

Recente vacatures bij Bloemert:

Full Stack .NET Developer (inhouse)

LogicTrade is een PDM en ERP pakket met verschillende modules. Binnen deze softwaresuite werk jij aan afwisselende projecten. Het betreft zowel productontwikkeling en bug fixing binnen het standaardpakket als het bouwen van nieuwe maatwerk uitbreidingen voor bijvoorbeeld enterprise oplossingen. Binnen deze inhouse functie werk je als .NET en Front-end Developer. De verhouding hierin is 50/50. Je hebt vanuit je algemene ervaring en je inlevingsvermogen in de eindgebruiker een adviserende en coachende rol richting je collega’s. Hiernaast werk je aan complexe oplossingen in de back-end. Het hechte development team (7-8 personen) werkt op een Agile wijze met sprints van één week. Wekelijks wordt opgestart met een meeting waarin de sprintplanning wordt doorgenomen en de taken worden verdeeld door de Product Owner. De week wordt afgesloten met een ‘Sprint Demo’. Binnen het LogicTrade team werken naast Software Developers o.a. Business Consultants, Customer Service Medewerkers en Projectleiders. Tijdens een project overleg je rechtstreeks met de Projectleider en bij bug fixing zorg je voor directe afstemming met de afdeling Customer Service. Samen werken we aan een sterk, succesvol product en streven we naar een uitstekende klanttevredenheid.

Full Stack .NET Developer (inhouse)
Bloemert STAPHORST

Software Architect

Ben jij een software architect die niet bang is om ongebaande paden te betreden? Vind je het leuk om voor verschillende opdrachtgevers te werken en voor hen goede architectuuroplossingen te bedenken? Heb je minimaal 5 jaar ervaring en wil je graag werken in een team waar iedereen leeft voor software? Dan hebben we bij Bloemert precies de baan die bij je past.

Bloemert
Bloemert AMSTERDAM
 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist