TOP WERKGEVER: Bluedesk CRM B.V.

Locatie:

Oosterhout

Bluedesk CRM vindt dat een CRM moet bijdragen aan groei. Organisaties groeien als ze meer rendement uit klanten of donateurs kunnen halen. Het is daarom belangrijk dat klanten de CRM-oplossing voor zich laten werken. Bluedesk CRM helpt sinds 2002 het mkb, grootbedrijf en non-profitorganisaties met complexe CRM-vraagstukken.

Bluedesk vacatures

Achtergrondinformatie

Het bedrijf heeft twee vestigingen. De hoofdvestiging van Bluedesk CRM is gevestigd in Oosterhout en daarnaast hebben ze nog een vestiging in Amsterdam. Vanuit hun eigen Service Studio helpen zij elke werkdag de klanten om alles uit de CRM-oplossing te halen.

Van het inrichten en aanvullen met nieuwe functionaliteiten tot het oplossen van issues. Het technisch en functioneel beheer van Bluedesk CRM zorgt ervoor dat de CRM-systemen van haar klanten optimaal werken.

Werken bij Bluedesk CRM

Bluedesk CRM is een gedreven CRM dienstverlener van ongeveer 20 mensen die continu toegevoegde waarde willen leveren aan onze klanten. Ze hebben alle specialisten in huis om de CRM-oplossing te bieden die het best bij een organisatie past: van advies tot implementatie en beheer. Werk jij graag in een professioneel en klantgericht team? Bekijk hieronder de openstaande vacatures en solliciteer direct.

Werken bij Bluedesk CRM

 

Recente vacatures bij Bluedesk CRM B.V.:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist