Ciratum

Locatie:

Utrecht

Ciratum levert efficiënte oplossingen voor bedrijven in de energiesector, dit doen zij door middel van diensten en consultancy. Ze bieden de werknemers uitdagend werk op het gebied van Business en IT interim-opdrachten, -projecten en -advies vraagstukken in Nederland en België.

Vacatures-bij-Ciratum


Samen komt iedereen verder

Het bedrijf vergroot het succes van organisaties binnen de energiesector via pragmatische en verbindende dienstverlening. Ze hebben als doel om bedrijven te ontzorgen en zorgen voor daadwerkelijke veranderingen, want samen komt iedereen verder.

Ciratum Consultancy is opgericht in 2008 en gevestigd in Utrecht. Het bedrijf heeft als doel om haar klanten te ontzorgen en zet zich in voor daadwerkelijke veranderingen: samen komen we verder. Om het succes van iedere organisatie te vergroten moet een goede samenwerking met de klant centraal staan. Persoonlijke aandacht en regelmatige voortgangsgesprekken maken van Ciratum een betrouwbare, maar ook flexibele partner.

Meebewegen met de omgeving is wat Ciratum definieert. Klanten kunnen op het bedrijf bouwen en op die manier zijn zij in staat om positieve veranderingen te bewerkstelligen. De tijd samen met Ciratum moet namelijk vooral leuk en leerzaam zijn!

Werken bij een team vol energie?

Ciratum is op zoek naar mensen die niet bang zijn voor verandering, analytisch sterk zijn en energie krijgen van energie! Elke dag staat Ciratum klaar voor haar klanten om ze een stap verder te brengen in adviseren, verbeteren en managen.

Werken bij Ciratum betekent deel uitmaken van een hecht team waarbij leuk en leerzaam, maar ook eerlijkheid en een open communicatiestijl voorop staan. Ondanks dat het team door het hele land bij klanten werkzaam is, zien de collega’s elkaar regelmatig op leerzame teamdagen en ondernemen ze samen leuke dingen zoals een meerdaags teambuildinguitje.

Word jij hier enthousiast van? Bekijk dan hieronder direct de openstaande vacatures.

 

Recente vacatures bij Ciratum:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist