TOP WERKGEVER: Cloud CTI

Locatie:
Specialisme:  

Naarden
Software voor telecommunicatie

Keylink bouwt software voor telecommunicatietoepassingen, waarbij de integratie van telecommunicatie- en computernetwerken, ook wel computer-telefoon-integratie genoemd, in een bedrijfsmatige omgeving centraal staat.

Achtergrondinformatie

De gebruikers van de producten van Keylink genieten meer gebruiksgemak van hun telefoniesysteem en CRM software, en vergroten hun efficiency en klantvriendelijkheid. De producten omvatten PC-bellen, screenpop, management rapportage, real-time informatie over wachtrijen en worden verkocht via vakkundige leveranciers van telecomapparatuur en CRM / ERP software. 

Bedrijfscultuur

Bij Keylink werken ze in kleine, hechte teams. Hierdoor krijg jij de mogelijkheid om echt invloed te hebben op de ontwikkelingen en eindproducten. Jij krijgt dan ook veel vrijheid en verantwoordelijkheden.

De bedrijfscultuur is persoonlijk en informeel. Er is dan ook veel aandacht voor jou als werknemer en persoon.

 

Recente vacatures bij Cloud CTI:

Junior Developer

Ben jij een startende en getalenteerde programmeur? Wil jij graag aan de slag bij een compacte organisatie met een klein, goed samenwerkend team, waar je echt invloed kunt uitoefenen op het eindproduct? Wil je jezelf ontwikkelen op een plek waar niet alleen aandacht is voor je werk, maar ook voor jou als individu? Dan is Cloud CTI misschien wel je nieuwe werkgever!

Cloud CTI
Cloud CTI UTRECHT
 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist