TOP WERKGEVER: Cobbler

Locatie:

Nieuwerkerk aan den IJssel

Cobbler is een landelijk opererende totaalaanbieder op het gebied van ICT-diensten voor de 1e- en 2e-lijns gezondheidszorg. Zij ondersteunen en hebben kennis van vrijwel alle zorginformatiesystemen. Naast het ApothekersInformatieSysteem (AIS) worden ook kantoorautomatiserings- en specifieke toepassingen binnen de gezondheidszorg gehost.Achtergrondinformatie

24-uurs dienstverlening maakt deel uit van de oplossing. Vanuit een vijftal kantoren in Amsterdam, Berlicum, Hattem, Nieuwerkerk aan den IJssel en Nijkerk implementeren en onderhouden ze PC en VPN netwerken.

Cobbler biedt one-stop-shopping voor apothekers, huisartsen en overige zorgverleners. Naast het leveren en implementeren, beheren en onderhouden zij de oplossingen van hun klanten. Als system integrator biedt Cobbler een breed portfolio aan producten en diensten. Ze zijn preferred partner van onder andere de volgende leveranciers: Microsoft, Canon, Lexmark, Hewlett Packard.

Werken bij Cobbler

Jouw salaris is marktconform en natuurlijk krijg je alle zaken om jouw werk goed te kunnen uitvoeren zoals een telefoon, een auto en een Notebook. Daarnaast leiden ze je graag verder op en is het hun bedoeling dat je op termijn vast bij hun in dienst komt. 

 

Recente vacatures bij Cobbler:

Systeembeheerder

ICT, dat zie jij als van je hobby je werk maken. Kom je graag over de vloer bij onze klanten? Voel jij je voornamelijk bij huisartsen en apothekers prima op jouw plek? Ben jij representatief, servicegericht en communicatief vaardig en in staat zelfstandig te werken? Je verstaat je vak en gaat voor kwaliteit. Natuurlijk denk je, net als wij altijd in oplossingen. Dan zijn op zoek naar jou!

Cobbler
 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist