Curatec B.V.

Locatie:

Almere

CuraTec is een systeem integrator en is dé specialist op het gebied van netwerken, telefonie en zorgsystemen. Zij leveren innovatieve communicatieoplossingen en zijn o.a. gespecialiseerd in netwerken zoals LAN en WAN, telefonie, cloud technologie, (zorg)alarmeringssystemen, locatiebepaling, domotica, persoonsbeveiliging, toegangscontrole en video. Met ruime kennis en expertise werken ze aan betrouwbare oplossingen op maat.

Werken bij CuraTec


Het doel
Het doel van CuraTec is om de prestaties van organisaties te verbeteren en de kosten (op de lange termijn) te verlagen. Dit doen zij door te luisteren naar de wensen van de klant en haar medewerkers en deze wensen, boven de techniek, centraal te stellen. Maar ook door te werken met flexibele contracten en heldere afspraken. De klant doet zaken met één partij binnen een raamwerk van vaste afspraken, duidelijke specificaties en kosten.

Het vakgebied
CuraTec heeft de afgelopen jaren haar strepen met name verdiend in de zorgsector. Daarnaast zijn zij onder andere actief in de zakelijke sector, bij woningbouwcorporaties, gemeenten en (semi-)overheidsinstanties

Maatwerk en flexibiliteit
Doordat nagenoeg elke situatie technisch en/of procesmatig anders is bij de opdrachtgevers, is vrijwel altijd maatwerk engineering van toepassing. Vanuit dat vertrekpunt wordt gezamenlijk een functionele oplossing ontworpen en geïmplementeerd die niet alleen jaren mee kan, maar ook flexibel is op het moment dat de organisatie verandert. CuraTec neemt collectieve verantwoordelijkheid voor de technische systemen. Ook als het gaat om integratie met huidige systemen.

Werken bij CuraTec
CuraTec kenmerkt zich door korte lijnen waarbij persoonlijk contact met de klant voorop staat. CuraTec is een service organisatie die 24 uur per dag voor haar klanten klaar staat, flexibel is en snel schakelt. De medewerkers van CuraTec zijn, dankzij hun jarenlange kennis en ervaring, in staat om projecten van A tot Z efficiënt en vakkundig uit te voeren.

Het team bestaat uit een hechte groep medewerkers die allen communicatief vaardig- en specialist op hun vakgebied zijn. Voor CuraTec zijn kwaliteit en betrouwbaarheid kernbegrippen en daarom investeren zij veel in hun medewerker. Alleen op basis van de juiste kennis en betrokkenheid kan CuraTec excellente service en support blijven bieden aan haar klanten.

Wil jij werken bij CuraTec? Bekijk dan hieronder direct de openstaande vacatures en solliciteer!

Vacatures CuraTec

 

Recente vacatures bij Curatec B.V.:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist