TOP WERKGEVER: DataDolphins

DataDolphins is sinds januari 2007 onderdeel van The Human Network. The Human Network is een verzameling van bedrijven die gespecialiseerde professionals detacheren. Alleen de allerbeste specialisten zijn verbonden aan DataDolphins. Omdat zij ondernemend zijn en passie hebben voor hun vak. Omdat zij complexe opdrachten echt tot een goed einde weten te brengen. En omdat zij plezier hebben in hun werk.

Wie zijn DataDolphins?

Wij duiken in de data: onze collega’s stellen organisaties in staat om betere beslissingen te nemen door hen te helpen datagedreven te werken. Daarbij weten wij dat de weg hier naar toe niet alleen een puur technologisch karakter heeft, ook de noodzakelijke organisatorische veranderingen horen daar bij. DataDolphins is de thuishaven van ondernemende professionals die zowel aan de functionele kant als aan de technische kant kunnen helpen meer waarde uit de data te halen.

Werken bij DataDolphins

Werken bij DataDolphins

DataDolphins biedt een uitstekend loopbaanperspectief en uitdagende opdrachten met een grote mate van zelfstandigheid, in een jonge organisatie met korte communicatielijnen. Wij belonen onze ervaren professionals via het midlance-constructie: een vast dienstverband op basis van een variabel salaris. De professional verdient 70% van wat DataDolphins de klant factureert en is verzekerd van een vast basissalaris. Daardoor verdien je het salaris van een directeur en ben je in geval van ziekte of geen opdracht tóch verzekerd van inkomen. Uiteraard worden alle (administratieve) zaken goed geregeld. Daarnaast bieden we een onkostenvergoeding, een lease regeling, flexibele employee benefits en een uitstekende vakantiedagenregeling.

Vacatures bij DataDolphins

Zoek je een persoonlijke en betrokken werkgever? Een bedrijf dat jouw ontwikkeling als data-specialist én als adviseur centraal stelt? Vind je het leuk de kans te krijgen om bij te dragen aan een flinke -maar bovenal kwalitatieve- groei van onze organisatie? En zoek je de vrijheid en flexibiliteit van het ondernemerschap en wil je daar dan ook naar worden beloond?

Dan ben je bij DataDolphins op de juiste plaats!

 

Recente vacatures bij DataDolphins:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist