TOP WERKGEVER: DocWolves

Locatie:

Dordrecht

DocWolves is het bedrijf achter de merken OurMeeting, Parlaeus en ZorgBox. Ze zijn een software ontwikkelbedrijf. De meeste mensen in hun organisatie weten veel van code, databases en pdf beheersing. Ze werken achter de schermen met liefde en enthousiasme aan het maken van mooie, goed werkende oplossingen.


Achtergrondinformatie

Een ander deel van de mensen houdt zich bezig met het ondersteunen van hun klanten, de communicatie, sales en marketing. En niet te vergeten het bestuur van de onderneming. 

Wat drijft Docwolves? Ze zijn allereerst vakmensen met liefde voor het vak. Of het nou het ontwikkelen van programmacode is, of het ondersteunen van klanten aan de telefoon, dat doen ze met plezier en passie. Daarnaast zul je in gesprekken met veel van hun een grote maatschappelijke betrokkenheid ontdekken. 

Ze zijn, ieder op zijn eigen wijze, betrokken op de samenleving en willen daar graag een positieve bijdrage aan leveren. 

Daarbij heeft Docwolves als organisatie een duidelijke focus gekozen. Ze willen een bijdrage leveren aan de manier waarop organisaties (zowel publiek als privaat) besluiten nemen. Ze willen met hun oplossingen een drijvende kracht zijn in goede besluitvorming. Daarom luidt hun belofte: Driving your Decisions. De oplossingen van Docwolves maken het mogelijk om op basis van correcte informatie, met de juiste mensen tot doorwrochte (gezamenlijke) besluiten te komen, om die besluiten goed voor te bereiden en om er verantwoording over af te leggen, in besloten kring of publiek.

Docwolves biedt haar medewerkers;

  • Salaris in overleg;
  • Goede pensioenregeling;
  • Mooi kantoor dichtbij CS Dordrecht;
  • De leukste collega's.

 

Recente vacatures bij DocWolves:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist