TOP WERKGEVER: GITP

Locatie:

Utrecht

PiCompany is specialist in geavanceerde online assessment- en development tools en talent analytics. Ze stellen organisaties in staat om hun talenten te identificeren, te selecteren en door te ontwikkelen. Hierdoor kunnen ze gericht inspelen op nieuwe ontwikkelingen.


Achtergrond informatie

PiCompany biedt kwalitatief hoogwaardige online assessmenttools voor talent management, performance management, leiderschap en selectie. PiCompany helpt organisaties daarmee betere resultaten te halen door het identificeren van kwaliteiten en het optimaal inzetbaar maken van medewerkers. Talenten van mensen worden objectief in beeld gebracht en gerichte ontwikkeltrajecten kunnen worden ingezet. Door middel van deze gerichte investeringen in het menselijk kapitaal van organisaties wordt direct en zichtbaar business resultaat gerealiseerd.

Sinds 2010 is PiCompany onderdeel van adviesbureau GITP, marktleider in assessments en HR-advies. 

Gezamenlijk bieden GITP en PiCompany een volledig palet van “High touch en High tech” oplossingen aan de Nederlandse HR-markt. 

Werken bij PiCompany

PiCompany is meer dan alleen tools & technologie. Klanten kunnen rekenen op een toegewijd team van ervaren en hoogopgeleide professionals.

Ze zijn een hecht team met een ongedwongen sfeer en een passie voor techniek. Ze houden van hard werken maar ontspanning en humor is ook belangrijk. Het team bestaat uit 8 personen: 5 ontwikkelaars, een tester, een technisch beheerder en een functioneel beheerder.

De organisatie biedt jou een fijne werkplek met goede apparatuur (dat mag je grotendeels zelf bepalen) en vaste collega’s waar je je snel thuis zal voelen. Opleiding vullen ze passend bij jou in: learning-on-the-job, e-learning, cursussen, kennisdeling sessies, wat het best voor jou werkt. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uiteraard marktconform.

 

Recente vacatures bij GITP:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist