TOP WERKGEVER: Group2000

Locatie:

Almelo

Group 2000 is leverancier van beveiligingsoplossingen die overheden, inlichtingendiensten, telecommunicatie-operators en grote bedrijven helpt bij de implementatie van infrastructuren voor surveillance, het oplossen van hun veiligheidsproblematiek en het vergroten van de weerbaarheid van hun kritieke infrastructuren. Group 2000 biedt haar klanten mogelijkheden voor het creëren van een veiligere samenleving en het beschermen van bedrijfskritische IT- en telecommunicatie-infrastructuren.

Vacatures bij Group 2000

Achtergrondinformatie

Group 2000 is zich bewust van het feit dat de wereld veiliger moet worden! Het bedrijf is ervan overtuigd dat zij hier aan kunnen bijdragen door het ontwikkelen van intelligente beveiligingsoplossingen voor overheden, bedrijven & telecom- & internet leveranciers.

Als een van de grotere beveiligingsbedrijven in Nederland, is Group 2000 goed op de hoogte en zich bewust van trends en ontwikkelingen in de veiligheidssector. Het bedrijf, met hun Nederlandse hoofdkantoor in Almelo, toonde al sinds de oprichting van The Hague Security Delta in 2014 interesse om uit te breiden naar de HSD Campus.

De bedrijfscultuur van Group 2000 kenmerkt zich door de wens en behoefte om constant te willen blijven innoveren. Dankzij deze manier van denken en werken heeft Group 2000 zich als bedrijf weten te ontwikkelen tot een prominente  internationale marktleider op het gebied van veiligheid & informatie technologie. De Telecomsystemen worden gebruikt door klanten over de hele wereld. Het doel? De wereld veiliger maken dan ze gisteren was. 

Werken bij Group 2000

Bekijk hieronder de openstaande vacatures en wie weet maak jij samen met Group 2000 het verschil.

Werken bij Group 2000

 

Recente vacatures bij Group2000:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist