TOP WERKGEVER: IC-Automatisering B.V.

Locatie:

Dirksland

IC-Automatisering is al sinds 1999 dé automatiseerder die klanten de zorgen uit handen neemt. Dankzij de jarenlange ervaring weten zij alles op automatiseringsgebied. Maar ook in de wereld van cloudoplossingen, camerabeveiliging, telecommunicatie en digiborden voelt IC-Automatisering zich meer dan thuis.
De ICT-specialist van Zuid-West Nederland

Vanuit de vestiging op bedrijventerrein ‘De Watertoren’ in Dirksland zijn zij actief in heel Zuid-West Nederland. Zij werken voornamelijk voor het mkb en onderwijsinstanties. Branches als de bouw, detailhandel, transport, bank- en verzekeringswezen, geneesmiddelenontwikkeling en de agrarische sector zijn bekend terrein.

Ze bieden daarvoor zowel on-premise als hosted oplossingen. Je mag van hen innovatieve oplossingen verwachten, waar je ook zelf een bijdrage aan kan leveren. De hosted oplossingen bevinden zich in het datacenter in Rotterdam. Het team van IC-Automatisering richt zich op het delen van kennis, je staat er dus niet alleen voor. Doordat je ook bij relaties op locatie werkzaamheden verricht, zijn goede communicatieve vaardigheden gewenst. Je bent de link tussen relatie en andere IT-partijen, zoals softwareleveranciers en internet providers.

Werken bij IC-Automatisering

Wil jij werken voor een breed scala aan klanten? Meewerken aan automatiseringsoplossingen voor het mkb, onderwijs en particulieren? Wij komen graag met je in gesprek!

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist