Ideo

Wij zijn Ideo. Een hecht team van ondernemende professionals met een voorliefde voor technologie. In deze technologie vinden we de oplossingen die onze klanten vooruit helpen. Door het verbeteren van service- en onderhoudsprocessen wordt de concurrentiepositie versterkt en het serviceniveau verhoogd. Ideo is in 1998 opgericht en ondertussen marktleider op het gebied van service- en onderhoudsprocessen in SAP.

Kantoor Ideo

Over Ideo

Bij Ideo zijn we bij uitstek in staat om te voorzien in passende antwoorden. Ideo is een ICT-consultancybedrijf en expert op het gebied van service- en onderhoudsprocessen. Wij adviseren bedrijven hoe zij hun service- en onderhoudsprocessen zo optimaal mogelijk kunnen inrichten met behulp van software van SAP-producten, met een focus op planning en mobiele vraagstukken. Onze klanten zijn grote nationale- en internationale organisaties.

Werken bij Ideo

Werken bij Ideo

Werken bij Ideo is werken in een hecht team van ondernemende professionals. Heb jij een voorliefde voor technologie, kun jij luisteren en durf je door te vragen om onze klanten vooruit te helpen?

Ideo kent een platte structuur met korte communicatielijnen. We zijn ervan overtuigd dat de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers in hoge mate de kwaliteit van Ideo bepaalt. Ideo biedt dan ook haar medewerkers alle mogelijkheden om dit te verwezenlijken, zoals passende opleidingen en trainingen. Binnen Ideo zijn er uitdagende carrière paden op het gebied van zelfontwikkeling, flexibiliteit en leerzame en uitdagende projecten.

Bekijk hieronder direct de onderstaande vacatures en wie weet ga jij binnenkort bij Ideo aan de slag!

 

Recente vacatures bij Ideo:

Java developer

Werk jij graag mee aan het succesvol implementeren van een mobiele app, bijvoorbeeld voor een service en onderhoudsmonteur? Kan jij de schakel zijn tussen de mobiele apps en de wereld van SAP? Weet jij hoe de requirements vertaald moeten worden naar een robuuste technische oplossing? Dan verwelkomen wij je graag als spil in ons team, om samen de beste oplossingen voor onze klanten realiseren.

Java developer
 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist