IDinIT

Locatie:

's-Hertogenbosch

IDinIT is een ambitieus en inspirerend automatiseringsadviesbureau. Zij committeren zich aan de hoogste standaards qua kennis, werkwijze en business ethiek: “A good ID, Integrating future proof IT.”

Achtergrondinformatie

De deskundige medewerkers van IDinIT geven bedrijfskundig advies, managen projecten, implementeren en ontwikkelen software in SAP of .NET. Flexibiliteit wordt gecombineerd met een pragmatische aanpak, of het nu gaat om een compleet nieuwe implementatie van S/4 HANA, het optimaliseren van bestaande -SAP-software of het toepassen van .NET Solutions.

IDinIT bezit vernieuwingsdrang en maakt informatiesystemen écht nuttig voor klanten. Ze opereren daarbij op het snijvlak van bedrijfskundig advies en automatisering. Nationaal en internationaal. De jarenlange ervaring, in vele branches, staan garant voor een vlekkeloze implementatie van de bedrijfssoftware. Gebaseerd op de nummer 1 bedrijfssoftware: SAP.

Werken bij IDinIT

Maak je ambities waar door te komen werken bij IDinIT. Je aanstaande collega’s zijn uitgerust met een jarenlange ervaring met SAP (en sterke focus op S/4 HANA) en .NET in diverse branches. IDinIT is een organisatie geïnspireerd door kennis en daarbij staat oprechte interesse in de klant centraal, net als kwalitatieve groei en plezier in je werk. Om het team nóg sterker te maken zijn zij continu op zoek naar ervaren SAP en .NET consultants. 

 

Recente vacatures bij IDinIT:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist