TOP WERKGEVER: Incentro Nederland B.V.

Locatie:

Amsterdam

Als it-bedrijf doen we bij Incentro dingen graag net even anders. Toen we jaren geleden tot het inzicht kwamen dat je alleen kunt excelleren in je werk als je gelukkig bent, gooiden we onze KPI’s overboord en gingen doen waar we blij van worden. Met fantastische resultaten als gevolg. Inmiddels zijn we zes keer vernoemd tot Great Place To Work. Kom gauw onze sfeer proeven!


Achtergrondinformatie

Specialisme

Omdat we geloven in de kracht van specialisme, kiezen we zorgvuldig uit waar we goed in willen zijn. Vervolgens zetten we hier vol op in. Zetten we onze specialisten bij elkaar, dan gebeuren er fantastische dingen.

We zijn een tikkie eigenwijs. Geen druktemakers, maar impactmakers. Het liefst werken we met een multidisciplinair team bij onze klanten. Dan kunnen we meteen aan de slag - en trappen we af en toe een deurtje open.

Ambitie

We hebben een echte topsportmentaliteit: we verleggen onze grenzen en gaan graag nieuwe uitdagingen aan. Die ambitie zie je niet alleen terug in de mensen die bij ons werken, maar ook in de projecten die we oppakken.

Heb je een goed idee, dan doen we er alles aan om het in de praktijk te brengen. Zo droomde Dennis de Weerd ervan om een verschil te maken in Afrika, waar hij een tijd ontwikkelingswerk deed. In 2017 startte hij een Incentro-vestiging op in Nairobi, Kenia. Tof!

Geluk

Doen waar je goed in bent en waar je blij van wordt, dat levert werkgeluk op. Daarom geven we je de vrijheid en het vertrouwen om je eigen keuzes te maken. Zodat jij je kunt ontwikkelen in de richting die jij het meest ziet zitten.

Natuurlijk word je ook gelukkiger van samen leuke dingen doen. Daarom geven we regelmatig een goed feest, gaan we met z’n allen wintersporten of vragen we een interessante spreker om ons te inspireren met een persoonlijk verhaal. Tussen het werk door tafeltennis of een potje FIFA spelen, hoort er ook bij.

Werken bij Incentro

Dat onze cultuur ons iets oplevert, blijkt uit het feit dat we in 2019 voor de zesde keer op rij verkozen zijn tot Great Place To Work. Dit bevestigt dat onze collega’s happy zijn bij Incentro. De rest volgt dan vanzelf.

 

Recente vacatures bij Incentro Nederland B.V.:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist