TOP WERKGEVER: Interforce Networks B.V.

Locatie:

Hazerswoude-Dorp

Interforce is dé cloud partner voor betrouwbare diensten voor bedrijven in uiteenlopende branches. Met hun moderne producten, scherpe prijzen en hoge kwaliteit ontzorgen ze uw ICT-vraagstukken. De wereld van dataopslag en beschikbaarheid in de cloud is soms ondoorgrondelijk. Interforce begrijpt dat ICT ten dienste moet staan van de bedrijfsvoering en onderneming en maakt de afhandeling daarom transparant en inzichtelijk.

Achtergrondinformatie

Ze bieden slimme geoptimaliseerde online diensten en de beste private cloud oplossingen. Met hun compleet pakket aan diensten zorgt Interforce ervoor dat men niet afhankelijk bent van verschillende ICT-leveranciers.

Interforce verdiept zich in het bedrijf van de klant en heeft oog voor details. Interforce staat klaar met persoonlijke service en grote betrokkenheid van een kleinere onderneming. Maar met de slagkracht van een professioneel, volwassen en modern bedrijf.

Interforce is gevestigd op een moderne locatie in Hazerswoude-Dorp. Centraal gelegen in de Randstad, goed bereikbaar en voorzien van een eigen parkeerplaats. Ook hun servicedesk en storingsdienst opereren vanuit hier.

De infrastructuur van Interforce bestaat uit drie verschillende Equinix datacenters. Hun datacenters staan verspreid over Amsterdam. Door hun onafhankelijke werking ben je als klant bij Interforce altijd verzekerd van de meest betrouwbare dienstverlening.

Werken bij Interforce 

Innovatief, nieuwsgierig, kritisch en servicegericht is waar Interforce voor staat. Door hun innovatieve technologie lopen ze per definitie voorop in de markt. Dit kan alleen met de beste professionals, waar ze graag in investeren. Achter de schermen werkt een gedreven, dynamisch team met passie voor de continuïteit en groei van hun bedrijf.

In een informele sfeer is de taal direct en ligt de lat hoog. Work hard, play hard! Poolen, darts en tafelvoetbal zijn daarin dagelijks terugkerende rituelen. De vrijdag patatdag + borrel, het werkoverleg in een leuk restaurant en de regelmatige bedrijfsuitjes zorgen voor een hecht en gezellig team.

 

Recente vacatures bij Interforce Networks B.V.:

Systeem- en Netwerkbeheerder

Het werken met enterprise apparatuur, het beheren van datacentra en het behalen van technische doelen geeft je een kick. Je signaleert knelpunten en pakt deze direct op. Met jouw hoge kennisniveau is een oplossing snel voorhanden, welke vervolgens adequaat wordt doorgevoerd. Uiteindelijk ben je net als onze producten: razendsnel, altijd online, van hoge kwaliteit en zeer betrouwbaar.

Interforce Networks B.V.
Interforce Networks B.V. HAZERSWOUDE-DORP
 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist