IT Synergy B.V.

IT Synergy is hét ICT-bedrijf van Rotterdam en omstreken. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in het ontwerpen, onderhouden en supporten van ICT-omgevingen, ook zijn wij sterk in het creëren van een gezellige sfeer op de werkvloer. Klinkt goed? Lees dan verder!

IT Synergy werken bij

Over IT Synergy

Wij zijn IT-specialisten voor bedrijven in heel Nederland. Zo ontwerpen, onderhouden en supporten wij de ICT-omgevingen van midden- en kleinbedrijf tot aan de grote multinationals. Stilstaan is voor ons een no-go. Daarom is vooruitgang en innovatie de kern van ons bedrijf samen met onze persoonlijke aanpak. Op deze manier helpen en adviseren we onze klanten met hun IT-vraagstukken zodat zij kunnen focussen op hun kerntaken. 

Wij willen de zorgen van onze klanten ontnemen. Daarom pakken wij met veel enthousiasme IT-vraagstukken met beide handen aan. Zorgvuldig gaan wij bezig met deze vraagstukken. Zo kan IT Synergy de kwaliteit in zowel producten als dienstverlening garanderen.

IT Synergy collega's

Werken bij IT Synergy

Proactief, persoonlijk, ontzorgend… een paar woorden die ons team perfect omschrijven. Wij zijn echte doorzetters en stoppen pas wanneer onze klanten tevreden zijn. Plezier in ons werk en met elkaar vinden we belangrijk. Klinkt het als muziek in je oren? Verder bieden we dit nog:

  • (Elektrische) auto, laptop en telefoon
  • Gezellige collega’s en een informele sfeer op de werkvloer
  • Gunstige pensioenregeling
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Een uitdagende functie binnen een ambitieuze en groeiende organisatie
  • Flexibele en dynamische werkgever
 

Recente vacatures bij IT Synergy B.V.:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist