TOP WERKGEVER: JKP Management Consultancy B.V.

Locatie:

Apeldoorn

Stabiele ICT-omgevingen zijn meer dan ooit van belang. JKP Consultancy Groep heeft zich de afgelopen tien jaar gespecialiseerd in het beheer van complexe ICT-systemen.  

Achtergrondinformatie

JKP Management Consultancy is een IT-infrastructuur bedrijf met een duidelijke focus op beheer, hosting en consultancy.

De focus ligt op Linux, HP-UX, AIX en OpenVMS omgevingen waarbij Cloud technologie een belangrijke rol speelt. Vanzelfsprekend hebben de  specialisten van JKP Management Consultancy ook kennis van security, storage-, netwerk- en database technologiën en werken zij volgens Agile / Scrum / DevOps.

Werken bij JKP Management Consultancy

JKP is een overzichtelijk gespecialiseerd bedrijf met een minimale overhead en een gelijkwaardig team van vaste medewerkers en zelfstandigen met een open en transparante houding. Beroepstrots is bij hen een belangrijke drijfveer. Leeftijd speelt geen rol, kennis en ervaring daarentegen des te meer. Binnen JKP wordt ieder project als uitdaging gezien en op basis van vakmanschap naar volle tevredenheid van de klant uitgevoerd. Zonder dat JKP-consultants er als eenlingen voor staan.

Je kunt altijd terugvallen op de kennis en ervaring van collega’s. Ook biedt JKP de mogelijkheid om de eigen kennis te verbreden of op niveau te houden. Deze klant- en mensgerichte benadering draagt bij aan een stabiele werkomgeving met toekomstperspectief. Voor meerdere medewerkers een belangrijke reden om te kiezen voor JKP Consultancy als werkgever.

 

Recente vacatures bij JKP Management Consultancy B.V.:

Linux Systeem Specialist

JKP is op zoek naar uitbreiding van haar team van Linux systeemspecialisten. Heb je minimaal 7 jaar ervaring in het beheer van Linux omgevingen, en 20 jaar in de ICT, dan nodigen we je van harte uit om met ons te komen praten. Wij bieden een uitdagende werkomgeving, een groep collega’s met gelijkwaardige expertise en een zeer flexibel pakket aan arbeidsvoorwaarden.

JKP Management Consultancy B.V.
JKP Management Consultancy B.V. NEDERLAND
 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist