TOP WERKGEVER: Kidskonnect B.V.

Locatie:

Haarlem

Flexkids helpt complexe informatiestromen binnen de kinderopvangorganisatie op een eenvoudige wijze in goede banen te leiden.


Achtergrondinformatie

Een professionele kinderopvangorganisatie kan tegenwoordig niet meer zonder geautomatiseerd bedrijfsproces. Van kernproces van de opvang van kinderen – planning, plaatsing, contracten en facturatie – tot aan communicatie met ouders, inzet van personeel, acquisitie en verkoop en financiële administratie.

Met het managementinformatiesysteem van flexkids blijft men volledig geïnformeerd over de huidige gang van zaken en wordt de klant geholpen bij het maken van besluiten voor toekomstige strategieën.

Flexkids is volwassen software voor: kinderdagverblijven, buitenschoolse- en tussenschoolse opvang, gastouderbureaus en peuterspeelzalen

Bedrijfscultuur

Flexkids opereert in een hele vrolijke markt en beleeft veel plezier aan de hechte contacten met klanten. ‘Maak een fan van je klant’ is het streven. Ze willen vooral een leuk bedrijf zijn waar hun medewerkers met plezier werken en trots zijn op de producten en diensten die zij leveren. Groei betekent verandering en soms onduidelijkheid en daar moet je tegen kunnen. Daarom wordt er veel eigen verantwoordelijkheid, flexibiliteit en inzet gevraagd.

Flexkids groeit snel. Ze hebben daarom de ambitie om marktleider te worden met het beste pakket aan producten en diensten.

 

Recente vacatures bij Kidskonnect B.V.:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist