TOP WERKGEVER: Lemone B.V.

Locatie:

Zaltbommel

Lemone ontwikkelt responsive websites, webshops en webapplicaties, vaak op het WordPress platform. Sites die helder communiceren en optimaal gericht zijn op het behalen van online impact.

Lemone-kantoor


Altijd maatwerk

Geen website is hetzelfde en geen klantvraag is optimaal in een bestaande oplossing te vatten. Daar is Lemone van overtuigd. Ze maken bij Lemone daarom uitsluitend websites op maat.

Een goede website valt of staat met de keuze voor het technische platform waarop deze gebouwd is en hoe die techniek slim is toegepast. Lemone bouwt websites bij voorkeur op het WordPress-platform.

Altijd up-to-date. Vanuit jarenlange ervaring is Lemone doorlopend bezig met de laatste technologische ontwikkelingen en houden ze de website ook technisch up-to-date.

Werken bij Lemone

Als developer bij Lemone houd je je bezig met het bouwen van webapplicaties en websites. Naast het schrijven van mooie code krijg je ook te maken met hosting en het onderhouden van bestaande platformen.

Je gaat werken voor klanten zoals FitChef, Event Cinemas en den Eelder. Hoewel het soort klanten verschilt, werk je met dezelfde technieken: onder andere WordPress, PHP en NodeJS. Je krijgt veel vrijheid, wat betekent dat je zelf de verantwoordelijkheid draagt om zaken op tijd af te krijgen en je eigen planning te maken.

Lemone-werken-bij

 

Recente vacatures bij Lemone B.V.:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist