TOP WERKGEVER: Niped Prevention BV

Locatie:

Amsterdam

NIPED is een kennisinstituut, gespecialiseerd in onderzoek, ontwikkeling en toepassing van persoonlijke preventie, vroegdiagnostiek en E-health


Achtergrondinformatie

De kern van de NIPED aanpak is een wetenschappelijk gevalideerd expertsysteem dat middels een veilige online account deelnemers in staat stelt een persoonlijk gezondheidsprofiel vast te stellen en te bewaken. Deelnemers kunnen hun persoonlijk profiel verrijken en verfijnen met aanvullende biometrie en laboratoriumonderzoek. Op basis van het persoonlijke gezondheidsprofiel worden gebruikers, indien nodig, verwezen naar medische, psychische en leefstijl interventies op maat.

De persoonlijke gezondsheidscheck bevat het complete stepped-care interventie aanbod en vindt de beste match tussen gezondheidsprofiel en interventie aanbod in de buurt. Inzet van de persoonlijke gezondsheidscheck maakt persoonlijk gezondheidsmanagement concreet.

Bedrijfscultuur

NIPED is een snel groeiende organisatie met een E-health platform voor gezondheid, vitaliteit en vroegdiagnostiek. Bij NIPED krijg je de mogelijkheid om jouw eigen ideeën en inbreng in de praktijk toe te passen. Ze werken met flexibele werktijden en je hebt de mogelijkheid om thuis te werken. Er is sprake van een goed werktempo en na het werk worden er gezamelijke etentjes, uitjes en sportactiviteiten gepland.

 

Recente vacatures bij Niped Prevention BV:

Medior/Senior Full-stack ontwikkelaar bij Niped

Wil jij aan het werk bij de koploper op het gebied van preventie & gezondheid? Dan zoeken wij jou! Jij, als onze full-stack developer, komt ons jonge team versterken en levert user friendly oplossingen. In korte sprints werk je samen met designers, back-end developers, software architect, security engineer en product owner; jij zorgt ervoor dat de ontwikkeling aan de front-end de optimale user experience oplevert.

Medior/Senior Full-stack ontwikkelaar bij Niped
Niped Prevention BV AMSTERDAM
 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist