TOP WERKGEVER: NoBears

Locatie:
  

Heusden

De focus van NoBears ligt op innovatieve, schaalbare webapplicaties die meetbaar resultaat opleveren en zich onderscheiden van de rest. Met een flinke passie voor concept, design, techniek en online ondernemerschap worden ze ook wel 'The digital bear hunters' genoemd.

Achtergrondinformatie

NoBears werkt voor bedrijven die zich realiseren dat online innovatie essentieel is om succes te behalen en daar vervolgens vrolijk van worden. Dat maakt het bedrijf trots en dolletjes blij! Van start-ups tot multinationals. Een kleine selectie van bedrijven die zij hebben verlost van beren op de weg, zijn: ADT, Fatboy, Apollo Hotels en Zoover.

Wie online succesvol wil zijn, moet blijvend innoveren. En dan kom je wel eens de nodige beren op de weg tegen. NoBears weet welke en ze weten hoe ook hoe ze die aan moeten pakken! 

Dit doen ze met een compact team van 25 webtalenten.

Bedrijfscultuur

Pro-activiteit, inlevingsvermogen, passie voor design en techniek, ondernemerschap en een flinke dosis hongerige ambitie maken het team van NoBears tot echte ‘digital hunters’. Ze zijn geen bureau met typische managers, ze werken graag volgens een platte organisatiestructuur. De combinatie van het gevoel voor instinct, korte lijntjes en directe communicatie maakt dat ze perfect op elkaar ingespeeld zijn om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Ook richting klanten werken de conceptontwikkelaars, designers en developers zo direct mogelijk samen met de klant. Een antwoord of opmerking van NoBears wordt hierdoor altijd onderbouwd door iemand met de juiste kennis en ervaring. Op deze manier leveren zij telkens weer, zo efficiënt mogelijk, een bijzonder vlot en optimaal resultaat.

 

Recente vacatures bij NoBears:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist