TOP WERKGEVER: OVM Group

Locatie:

Groningen 

Onlineveilingmeester.nl is een gerenommeerd veilingbedrijf dat online veilingen van roerende & onroerende goederen organiseert. Zij zijn actief in heel Nederland en Europa. Het hoofdkantoor is gevestigd in Groningen. 


Over Onlineveilingmeester.nl

Jaarlijks organiseren ze honderden veilingen en hebben ze wekelijks tienduizenden bezoekers op hun website. Tot hun opdrachtgevers behoren o.a. ondernemers, banken, curatoren, leasemaatschappijen en overheidsinstellingen. Naast het organiseren van zelfstandige veilingen voor hun opdrachtgevers, organiseren ze ook inbrengveilingen vanuit hun eigen locaties. Geschikt voor zowel zakelijk als particulier als er onvoldoende goederen zijn voor het organiseren van een zelfstandige veiling. Denk aan verzamelingen, nalatenschappen en overtollige voorraden. 

De dienstverlening van Onlineveilingmeester.nl  bestaat niet alleen uit het organiseren van online veilingen. 

Onlineveilingmeester.nl is namelijk onderdeel van de OVM-Group. Een aantal andere ondernemingen maakt ook onderdeel uit van de OVM-Group: Agribieden.nl, Waardemeesters, Bied & Win en Diek Invest. Daarmee hebben ze op verschillende vlakken de juiste kennis, ervaring, middelen en het juiste netwerk in huis. De OVM-Group biedt de meest optimale economische oplossingen voor ondernemers, overheden, zakelijke en juridische dienstverleners die in aanraking komen met de handelsmarkt en daaraan verwante activiteiten.

Werken bij Onlineveilingmeester.nl

Om de dienstverlening van hoge kwaliteit te houden en door te ontwikkelen hebben werknemers van Onlineveilingmeester.nl uitgebreide groei en ontwikkelmogelijkheden. Op die manier groeit de expertise en vakkennis wat bijdraagt aan innovatieve ontwikkelingen. Je komt te werken binnen een team vol verfrissende ideeën. 

 

Recente vacatures bij OVM Group:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist