Provelu

Locatie:

Apeldoorn

Provelu is een top tien QlikView partner in de Benelux. Hun doelstelling is om bij de beste 5 van Nederland te gaan horen. Provelu is gespecialiseerd in het maken van klant specifieke analysemodellen en/of rapportages over de bestaande databases. Voor hun klanten leid dat tot goede en snelle sturingsindicatoren.


Achtergrondinformatie

Samen met de klant zoeken naar de juiste oplossing om een zo groot mogelijk draagvlak te creëren. Dat is hun kracht. Veranderingen worden daardoor breed gedragen door hun klanten. Met deze klantgerichte praktische aanpak en jarenlange ervaring in verschillende branches, hebben ze veel tevreden klanten gemaakt en behouden.

Hun Business Intelligence experts verbinden deze systemen met elkaar. Heldere dashboards geven u alle informatie over uw klanten, medewerkers en verkoopresultaten. Een uitstekende basis om uw bedrijfsresultaten te verbeteren.

Werken bij Provelu

De mogelijkheid te groeien tot een professional die oplossingen biedt voor complexe integratieproblematiek en een bijdrage levert aan innovatieve klantprojecten. Je werkt in een klein team aan afwisselende klussen waarbij je aan de uitvoering van de projecten zelf veel richting kunt geven. In deze functie kun je zelfstandig werken, maar is tevens alle steun voorhanden. Kortom, Provelu biedt jou de kans om te groeien in je vak en te laten zien wie je bent! 

 

Recente vacatures bij Provelu:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist