Rainbow Logistics IT B.V.

Locatie:

Geldermalsen

Rainbow Crossmedia helpt bedrijven in de Crossmedia om betere bedrijfsresultaten te realiseren door het leveren en implementeren van geïntegreerde software oplossingen met als fundament het toekomstbestendige ERP platform Microsoft Dynamics.


Over Rainbow Solutions

Sinds 1986 is Rainbow Solutions actief als ICT-dienstverlener. Ze combineren diepgaande branchekennis met geavanceerde softwareoplossingen op basis van Microsoft Dynamics 365 Business Central, de bedrijfssoftware van Microsoft voor middelgrote ondernemingen. Meer dan twintig IT-specialisten helpen klanten dagelijks bij het verbeteren van hun prestaties door de inzet van hoogwaardige technologie en support.

Rainbow Crossmedia

Rainbow Crossmedia is een dochteronderneming van Rainbow Solutions met een sterke focus op de grafimedia. Wij hebben ons gespecialiseerd op bedrijven die actief zijn in de Print, Packaging, Fulfillment en Communicatie. Voor die bedrijven hebben we standaardoplossingen die allemaal als basis Microsoft Dynamics 365 Business Central hebben, de ERP oplossing voor het MKB. Ook onze medewerkers zijn al jaren actief in deze branches en hebben verstand van uw processen en zijn daarmee een goede gesprekspartner en klankbord. We leveren niet alleen een mooie software, maar helpen ook om uw processen te optimaliseren en zo uw bedrijfsresultaat te verbeteren.

Werken bij Rainbow Solutions

Wil jij samen met Rainbow Crossmedia en Rainbow Solutions bedrijven in de crossmedia helpen om betere bedrijfsresultaten te realiseren door het leveren en implementeren van geïntegreerde software oplossingen? Maak je interesse kenbaar en ga aan de slag bij Rainbow Crossmedia!

 

Recente vacatures bij Rainbow Logistics IT B.V.:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist