TOP WERKGEVER: Smart I.M. B.V.

Locatie:

Hilversum

Smart IM Online Marketing helpt organisaties bij het vergroten van de online zichtbaarheid en het aantal conversies. Door het effectief en efficiënt inzetten van de verschillende disciplines van de online marketing binnen de full-funnel marketingstrategie kan Smart IM de klanten online succes blijven beloven.


Achtergrondinformatie

In 2003 opgericht en inmiddels hebben ze bij Smart IM meer dan 15 jaar ervaring maar naar eigen zeggen hebben ze zeker geen last van een tunnelvisie, ze zijn een fris full-funnel onlinemarketingbureau.

Als een van de grondleggers van de zoekmachine marketing, heeft Smart IM een neus voor wat er online speelt en wat de ontwikkelingen zijn.

Nog net niet helderziend, wel uitstekend in staat om te voorspellen wat gaat werken en wat niet. Het team bestaat uit specialisten die hun vak verstaan en ervan houden. Onvindbaar geworden? Conversie die tegen valt? Daar gaat Smart IM met hun expertise graag helemaal op los. Pijnpunten detecteren, het geven van gedegen SEO- en SEA-advies, meedenken over de contentstrategie en social media advertising; zomaar een greep uit onze disciplines, die Smart IM tot op het bot beheerst.

Werken bij Smart IM - Online Marketing?

Op de werkvloer heerst een open, informele en professionele sfeer. Wil jij onderdeel zijn van het Smart IM - Online Marketing team? Bekijk nu alle vacatures en maak je interesse kenbaar.

 

Recente vacatures bij Smart I.M. B.V.:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist