Summus-IT

Locatie:

Rosmalen

Summus-IT is een totaalpartner als het gaat om het verbeteren en automatiseren van boekhoudkundige-, financiële-, ERP-, HRM-, CRM- en operationele planningsprocessen.

vacatures bij Summus IT

Achtergrondinformatie

Oprichter Maarten van Heeswijk is op 1 januari 2019 gestart met Summus-IT met als missie om medewerkers en organisaties dichter bij hun succes en geluk te brengen. De hoofdvestiging van het bedrijf is gevestigd in Breda.

Summus-IT is een totaalpartner op het gebied van het verbeteren en automatiseren van administratieve en operationele planningsprocessen. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan het boekhoudkundige proces, maar ook aan de processen op het gebied van HRM of CRM. Voor het MKB hanteert Summus-IT in de kern twee vertrekpunten als het gaat om software; dit zijn Exact Software en UNIT4 Multivers. Daarnaast werkt het bedrijf voor de productieplanning in het grootbedrijf met de software ROB-EX Scheduler.

Deze software wordt als basis gebruikt. Op basis van de klantbehoeften voegt het bedrijf bestaande en op maat gemaakte elementen toe. Dit wordt allemaal gedaan door de eigen development afdeling.

“Met blije medewerkers blije klanten maken”

Bij Summus-IT verzamelen zij medewerkers om zich heen met een persoonlijke visie. Als deze visie aansluit bij de bedrijfscultuur van Summus IT bekijken ze de mogelijkheden om deze in de praktijk te brengen.

Met visie bedoelen ze: passie, ambitie, kennis & kunde en eigenheid. Het bedrijf gelooft niet niet in het instrueren van de medewerker, maar in het inspireren van de medewerker. Dit doen zij door een werkomgeving te creëren waarin authenticiteit vanzelfsprekend is.

Wil jij werken bij Summus-IT? Bekijk dan direct hieronder de openstaande vacatures en solliciteer direct.

Werken bij Summus IT

 

Recente vacatures bij Summus-IT:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist