TCOG

Locatie:

IJsselstein

TCOG, een ambitieuze en snelgroeiende specialist in Fashion, Retail en Hospitality automatisering met vestigingen in Nederland en België. Wegens aanhoudende groei is TCOG op zoek naar nieuwe mensen.


Glorious Technology


TCOG, is een gedreven scale-up company die antwoorden genereert op doelgerichte vraagstukken met ruimte voor gevoel, zodat bedrijven in de fashion, retail, hospitality of industry branche het beste uit hun business kunnen halen.

Het team van TCOG bestaat uit 70 gemotiveerde professionals met een passie voor automatisering. Hoewel ze resultaatgericht zijn en niet snel tevreden, speelt fun een belangrijke rol. Plezier maken met elkaar is belangrijk en ze organiseren dan ook veel social events als borrels, uitjes en barbecues.

Kennisdeling

Elke eerste vrijdag van de maand is er een technolab waarbij kennisdeling centraal staat, je krijgt een persoonlijk opleidingsplan en niet te vergeten evenementen zoals Microsoft Directions, LS Retail Compass, NAV/BC Tech Days, Dutch Dynamics community. Bovendien krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. De Microsoft Professionals houden hun kennis up-to-date door zich bezig te houden met de nieuwste ontwikkelingen van de Microsoft-oplossingen en diensten.

Werken bij TCOG


Heb jij een passie voor Microsoft Dynamics 365 Business Central (ERP) en het Power Platform? Wil jij onderdeel worden van een dynamisch team? Ben jij analytisch en kun jij snel schakelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Recente vacatures bij TCOG:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist