TOP WERKGEVER: TradeCast

Locatie:


Zwolle

Bij TradeCast TV is het onze missie om wereldwijd het traditionele uitgeven en uitzenden te veranderen. Wij geven jou eindelijk de controle terug over je content, data en verdienmodellen.

Achtergrondinformatie

Bij TradeCast TV geloven we dat elk bedrijf, elke organisatie en elke ondernemer of content creator zijn eigen, wereldwijd beschikbare online videoplatform moet kunnen starten. En anders dan bij andere video- of social platformen vinden wij het essentieel dat jij de baas blijft over je content, data en inkomsten. Daarom hebben wij het onze missie gemaakt om het meest complete SaaS-platform te maken om jouw content uit te zenden op zoveel mogelijk schermen, terwijl je ondertussen wel in controle blijft over de data van je kijkers. 

Mediaconsumptie verandert wereldwijd enorm snel en wij hebben de ambitie om de media-industrie nog veel sneller te veranderen. Volgens ons kan dit alleen door de allerbeste en meest complete technologie aan te bieden om jouw content uit te zenden en inkomsten te genereren vanuit één bron. Dat doen we met TradeCast TV: ’s werelds slimste en meest kostenefficiënte online videotechnologie.

Werken bij TradeCast

Vanwege de Internationale groei die de organisatie doormaakt zijn ze bij TradeCast jong, dynamisch en is geen dag hetzelfde. TradeCast is op zoek naar kwaliteit. Ben je niet bang om onderdeel te worden van iets groots? Kom dan werken bij TradeCast!

Bedrijfsvideo

 

Recente vacatures bij TradeCast:

Back-end Developer

Wil je bouwen aan een platform dat op het punt staat de wereld over te nemen? Wil je werken in een gedreven team vol ervaren developers en écht iets bijdragen met jouw kennis? Vanwege de internationale groei die we doormaken, zijn we voor ons jonge, dynamische team op zoek naar versterking voor onze developmentafdeling.

TradeCast
TradeCast ZWOLLE

Front-end Developer

Wil je bouwen aan een platform dat op het punt staat de wereld over te nemen? Wil je werken in een gedreven team vol ervaren developers en écht iets bijdragen met jouw kennis? Vanwege de internationale groei die we doormaken, zijn we voor ons jonge, dynamische team op zoek naar versterking voor onze developmentafdeling. Je bouwt en denkt mee over de frontend(s) van ons videoplatform.

TradeCast
TradeCast ZWOLLE
 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist