TOP WERKGEVER: Ultraware

Locatie:

Assen

Ultraware analyseert en optimaliseert je bedrijfsproces en realiseert je bedrijfssoftware. 
Zij helpen je van een behoefte naar de oplossing. Daarbij maken ze gebruik van hun jarenlange ervaring en constante technische innovaties.
Achtergrondinformatie

Ultraware is in 2000 ontstaan vanuit het idee dat bedrijfsprocessen veel beter ingericht en geautomatiseerd konden worden. Ondertussen hebben ze de mogelijkheden om dit te realiseren in handen en werken zij met veel plezier aan projecten bij hun klanten. Met de juiste software de beoogde bedrijfsoplossing behalen is waar zij zich dagelijks voor inzetten. 

Omdat ze het belangrijk vinden dat hun specialisten zich optimaal kunnen ontwikkelen, en alle mogelijkheden krijgen om hun werk goed te kunnen doen, is er veel aandacht voor innovatie en persoonlijke groei. Samen proberen ze de bedrijfsprocessen van hun klanten te verbeteren, en daar halen ze veel voldoening uit.

Bedrijfscultuur

Het team Ultraware kenmerkt zich door gedreven ontwikkelaars, analisten en consultants. Allemaal ambitieuze mensen die samen met jou werken aan het behalen van de beste bedrijfsoplossingen.

Een team van specialisten die in een informele werksfeer samenwerken aan uiteenlopende klantvragen. Een werksfeer die diverse mogelijkheden voor persoonlijke groei en technische innovatie biedt én voor ontspanning tijdens hun wekelijkse lunch en sportclinic.

 

Recente vacatures bij Ultraware:

Back-end Webdeveloper

Met 30 gedreven specialisten werken wij elke dag aan de bedrijfsprocessen van onze klanten. Waarom? Omdat deze processen veel beter ingericht en geautomatiseerd kunnen worden. En omdat onze klanten door onze innovatieve oplossingen eindelijk datgene kunnen waarmaken waar ze van dromen. Dit alles doen we al bijna 20 jaar met volle overtuiging met een team dat vooruit denkt en gelooft dat het altijd beter kan.

Ultraware
Ultraware ASSEN
 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist