TOP WERKGEVER: Venuesuite

Locatie:

Nieuwegein

Venuesuite is een direct boekingsplatform waarmee we de hospitality branch voor meetings & events opnieuw willen vormgeven. Door technologie en transparantie toe te passen willen we het planners mogelijk maken om locaties snel te vinden, online een bijeenkomst te configureren en direct te boeken.

Het Venuesuite boekingsplatform

Waar traditionele intermediairs vooral via telefoon en met de hand nog reserveringen verwerken, is het Venuesuite platform anders opgezet waarbij het online samenwerken centraal staat. Ons doel is om de samenwerking tussen locaties en planners online makkelijker en vooral efficiënter te maken. Planners kunnen zelf hun bijeenkomsten samenstellen, direct prijzen inzien en hoeven dus niet meer te wachten op offertes. 

Dit dringt onnodige vertragingen in communicatie significant terug. Door direct contact tussen locaties en opdrachtgevers via het platform te faciliteren is het nu mogelijk om veel sneller een ruimte te reserveren, geeft het meer transparantie in de verdienmodellen en krijgen planners altijd de best beschikbare tarieven.

Werken bij Venuesuite

Altijd al willen werken bij Venesuite? Kijk dan eens tussen onderstaande vacatures: 

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist