XPRTZ

XPRTZ staat voor FITTE Professionals, die actuele kennis combineren met softskills en passende methodieken. XPRTZ nemen eigenaarschap, stimuleren openheid, samenwerking en kennisdeling, om onze klanten optimaal van dienst te zijn.

Over XPRTZ

Samenwerken met klanten én met elkaar, aan opdrachten die passen bij jouw expertise. Vanuit onze passie voor .NET staat kennisontwikkeling en passie bovenaan. Met deze attitude leren wij continu en zijn wij in staat de beste oplossing te realiseren.

Werken bij xprtz

Werken bij XPRTZ

Complexe backend puzzels bij een grote enterprise of een toffe app voor een start-up. Bij XPRTZ kiezen wij samen jouw ideale opdracht. Natuurlijk altijd met een .NET (Core) insteek, want daar ligt onze focus en jouw expertise.

Vacature bij XPRTZ

In ons clubhuis laat je jouw pool-, race- en codingskills zien tijdens de diverse code camps, meetups, kennissessies en labdagen of praat je gewoon lekker bij met gelijkgestemde .NET experts die je écht kent. Bij XPRTZ gaat het bijhouden van jouw eigen GitHub commits niet ten koste van je klantopdracht. Kennis opdoen, delen en bijblijven is namelijk net zo belangrijk.

Kan jij niet wachten om bij XPRTZ aan de slag te gaan? Bekijk hieronder de openstaande vacatures en solliciteer direct!

 

Recente vacatures bij XPRTZ:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist