Home >
Groningen

ByYourSite

Wij hebben ons gespecialiseerd in het ontwikkelen van grote recruitmentwebsites en werving- en selectie applicaties. De technologische ontwikkelingen hiervan volgen elkaar in rap tempo op. Dit vereist..

ByYourSite

OVM Group

Onlineveilingmeester.nl is een gerenommeerd veilingbedrijf dat online veilingen van roerende & onroerende goederen organiseert. Zij zijn actief in heel Nederland en Europa. Het hoofdkantoor is gevesti..

OVM Group

Quintor

Quintor is een toonaangevend bedrijf op het gebied van Agile software development, Enterprise Java / .NET technologie en mobile development. Wij hebben sinds onze oprichting in 2005 een gezonde groei..

Quintor

XLence

Wij zijn een no-nonsense ICT-dienstverlener. We leveren tijdelijk en vast personeel, doen projecten en beheren de ICT omgevingen van onze klanten. Wij hechten veel waarde aan openheid, nuchterheid en..

XLence

JouwICTvacature

Sinds 2009 helpt JouwICTvacature.nl kandidaten aan een nieuwe uitdaging op het gebied van IT en bedrijven bij het invullen van hun IT vacatures. In de afgelopen jaren hebben we al honderden vooraansta..

JouwICTvacature