Home >
Groningen

aXtion B.V.

aXtion ontwikkelt full-service software, met als specialisatie webapplicaties. We werken vooral voor klanten in de gezondheidszorg en sport. aXtion is onderdeel van Lode Holeding en samen met de zuste..

aXtion B.V.

ByYourSite

Wij hebben ons gespecialiseerd in het ontwikkelen van grote recruitmentwebsites en werving- en selectie applicaties. De technologische ontwikkelingen hiervan volgen elkaar in rap tempo op. Dit vereist..

ByYourSite

OVM Group

Onlineveilingmeester.nl is een gerenommeerd veilingbedrijf dat online veilingen van roerende & onroerende goederen organiseert. Zij zijn actief in heel Nederland en Europa. Het hoofdkantoor is gevesti..

OVM Group

XLence

Wij zijn een no-nonsense ICT-dienstverlener. We leveren tijdelijk en vast personeel, doen projecten en beheren de ICT omgevingen van onze klanten. Wij hechten veel waarde aan openheid, nuchterheid en..

XLence

JouwICTvacature

Sinds 2009 helpt JouwICTvacature.nl kandidaten aan een nieuwe uitdaging op het gebied van IT en bedrijven bij het invullen van hun IT vacatures. In de afgelopen jaren hebben we al honderden vooraansta..

JouwICTvacature