Home >
Utrecht

Axual

Wij zijn Axual, een jonge en frisse startup met een missie: de kracht van waardevolle informatie in organisaties ontketenen, in real time. We stellen klanten in staat om directer en sneller op wensen ..

Axual

BKWI

BKWI werkt als een apart en herkenbaar organisatieonderdeel van UWV in opdracht van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Het bestaat sinds januari 2002. De oprichting van BKWI vloeit v..

BKWI

Ciratum

Ciratum levert efficiƫnte oplossingen voor bedrijven in de energiesector, dit doen zij door middel van diensten en consultancy. Ze bieden de werknemers uitdagend werk op het gebied van Business en IT ..

Ciratum

DataDolphins

BIConsult is onderdeel van the Human Network. Al voor de oprichting van BIConsult was The Human Network actief op het gebied van Business Intelligence (BI) via haar dochterondernemingen SuperConsult e..

DataDolphins

Yourticketprovider

Your Ticket Provider is in 2012 gestart als nieuwe e-ticketing startup met een missie om het kopen en verkopen van tickets zo eenvoudig mogelijk te maken. Inmiddels hebben ze voor duizenden evenemente..

Yourticketprovider

Avelon

Avelon, dé SAP procesoptimalisatie specialist! Ontstaan met een duidelijke focus op SAP workflow, BPM en gelieerde SAP technieken helpt Avelon al 15 jaar organisaties bij het optimaliseren van..

Avelon

E-WISE

E-WISE is disruptor in de nascholingsmarkt, de grootste aanbieder van online nascholingen in een snel ontwikkelende markt. De vergelijking met Netflix gaat goed op. Met een groot online aanbod vervan..

E-WISE