Meer weten?

Axerrio Bergen Op Zoom

Axerrio is een gedreven club mensen met ruim 25 jaar ervaring in het ontwikkelen van softwareoplossingen voor sierteeltbedrijven. Ze maken dagelijks met veel plezier software én zijn inmiddels ook uitgegroeid tot een volwaardig partner op het gebied van ICT-ondersteuning voor sierteeltprocessen. Naast hun software leveren ze dus een totaaloplossing voor diverse sierteeltbedrijven.

Kantoor Axerrio.jpg

Over Axerrio

Met een team van ervaren professionals ontwikkelen ze slimme en gebruiksvriendelijke softwareoplossingen, die ze vervolgens implementeren bij kwekers, importeurs, exporteurs, productie-/verwerkingsbedrijven, cash & carry’s, groothandelaren en andere sierteeltbedrijven in Azië, Europa en Noord-Amerika. Daarnaast verzorgen ze webdesign, ICT-infrastructuur, organisatieadvies en implementatiebegeleiding. De ondersteuning en ontwikkeling van hun producten gebeurt vanuit mooi kantoren in Bergen op Zoom en Californië. Het kantoor in Californië regelt de verkoop, implementatie en ondersteuning voor Amerikaanse klanten.

Dankzij Axerrio’s software kunnen bedrijven in de sierteelbranche hun volledige bedrijfsvoering snel en gemakkelijk aansturen, hun dagelijkse processen efficiënter laten verlopen en foutmarges zoveel mogelijk reduceren. De software is eenvoudig in gebruik en biedt diverse mogelijkheden aan. En dat alles voor een goede prijs!

Werken bij Axerrio.jpg

Werken bij Axerrio

Als je bij Axerrio komt werken, dan kom je terecht op hun prachtige locatie in Nederland. Hier vind je meerdere vergaderfaciliteiten, lekkere koffie en gezellige collega’s. Er is veel ruimte voor opleiding en ontwikkeling, er worden regelmatig personeelsuitjes georganiseerd en natuurlijk kan een vrijdagmiddagborrel niet ontbreken.

Openstaande vacatures

Ben jij de nieuwe Product Owner/ Functioneel Architect bij Axerrio? Als functioneel architect ben je bezig met de (door) ontwikkeling van de software vanuit de klantbehoefte die opgehaald wordt door onze implementatie consultants. Je functioneert hier als tussenschakel tussen de implementatie consultants/klanten en de developers.

Software Developer Full stack ASP.NET Core bij Axerrio

Software Developer Full stack ASP.NET Core bij Axerrio

Onze organisatie is volop in groei en daarom zijn wij per direct op zoek naar een Servicedesk medewerker om ons team te versterken!

Meer weten?