Meer weten?

Axual Utrecht

Axual is een jonge en frisse startup met een missie. Een missie om de kracht van waardevolle informatie in organisaties te ontketenen, in real time. Het bedrijf stelt klanten in staat om directer en sneller op wensen van de klanten in te spelen.

Axual Werk.jpg

Over Axual

Hoe doet Axual dat? Met een real-time streaming-dataplatform en de oplossingen die daaraan gekoppeld zijn. Hiermee kunnen de klanten sneller data innemen, verrijken en verwerken. De organisatie levert daarnaast tools en diensten om het platform en de applicaties makkelijk te beheren. Als engineer of developer speel jij hierin een belangrijke rol. De klanten lopen weg met Axual en daar wordt het voor gedaan.

Werken bij Axual.jpg

Werken bij Axual

Axual is een start-up bedrijf met een mooie werkplek in het hartje van Utrecht. In het jonge en frisse team waarmee je elke dag werkt is er ook veel ruimte om te groeien en bloeien. Daarbij krijg je ook de beschikking over een Macbook Pro en kun je altijd gebruik maken van de geweldige koffie.

Openstaande vacatures

Vind je het leuk om klanten te helpen met hun uitdagingen bij het implementeren en gebruiken van een Kafka-gebaseerd, container gestuurd snel dataplatform. Opererend in een technisch én functioneel vakgebied? Zet jij net dat stapje extra om onze klanten goed van dienst te zijn?

Meer weten?