Meer weten?

b+p Belastingadviseurs
De Bilt

b+p Belastingadviseurs is een informeel kantoor dat sinds 1990 bestaat. Vanaf dat jaar is het kantoor gegroeid tot de onderneming die ze nu zijn. Door deze constante groei zoeken ze regelmatig nieuwe collega’s om het team te versterken. Je komt terecht in een mooi bedrijfspand (voormalig woonhuis) met rustige werkplekken, 20 medewerkers en een goede sfeer.

Kantoor b en p Belastingadviseurs.png

Over b+p Belastingadviseurs

Dit is een middelgroot, onafhankelijk advieskantoor dat een breed pakket aan diensten levert met een persoonlijke benadering. b+p Belastingadviseurs is gespecialiseerd in het ondersteunen van apotheken. Ze hebben veel kennis in huis over deze branche en begrijpen waar een apotheker mee te maken krijgt. Daarnaast helpen ze o.a. tandartsen, fysiotherapeuten, huisartsen en andere mkb’ers.

Ondernemingen kunnen bij b+p Belastingadviseurs terecht voor:

 • Juridisch, fiscaal en bedrijfseconomisch advies;
 • Begeleiding tijdens overnametrajecten;
 • Uitvoeren van DD-onderzoeken;
 • Samenstellen van jaarrekeningen;
 • Regelen van fiscale aangiften;
 • Verwerken van administraties en voeren van salarisadministratie;
 • En meer!

Werken bij b+p Belastingadviseurs

Bij b+p Belastingadviseurs word je onderdeel van een team van 20 professionals. Als medewerker kun je mede-eigenaar worden van het kantoor, waardoor je invloed hebt op de strategieën en beslissingen. Wel is een van de voorwaarden hiervoor dat je minstens twee jaar in dienst bent en een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd hebt.

Ook het volgende kun je verwachten als je hier gaat werken:

 • Een werkomgeving met een huiselijke sfeer en een knusse inrichting met o.a. tafelvoetbal, een dartbord en een tuin met zitjes;
 • Flexibele werktijden in overleg en de mogelijkheid om thuis te werken;
 • Aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket met in ieder geval 30 vakantiedagen, een pensioenregeling, 13e maand, bonusregelingen en reiskostenvergoeding;
 • Mogelijkheid om opleidingen te volgen (in principe in eigen tijd), die volledig worden vergoed door het bedrijf.

Het kantoor van b+p Belastingadviseurs is gevestigd aan de Wilhelminalaan 7 in De Bilt. Deze locatie is goed bereikbaar met de fiets, auto en het openbaar vervoer (en uiteraard lopend). Verder kun je ze altijd contacten via mail of telefoon.

Openstaande vacatures

Geen zin in een grote organisatie, saai kantoor pand en stijve collega’s? Ben jij op zoek naar een carrière in plaats van een baan? Mooi, dan is b+p Belastingadviseurs iets voor jou.
Geen zin in een grote organisatie, saai kantoor pand en stijve collega’s? Ben jij op zoek naar een carrière in plaats van een baan? Mooi, dan is b+p Belastingadviseurs iets voor jou.

Meer weten?