Meer weten?

brisk ict Groningen

Kantoor Brisk ICT.jpg

Over Brisk ICT

Brisk ICT is een betrokken ICT-partner voor noordelijke mkb-organisaties die hoge eisen stellen aan hun werkplekautomatisering. Door deze functioneel, veilig en beheersbaar te maken en de nieuwste technologieën te implementeren, zorgen wij voor een ICT-omgeving voor vandaag en morgen.

Met een stabiele kern van zo’n 30 IT-professionals zijn wij vanuit de stad Groningen actief met onze service en expertise. Wij installeren en beheren netwerken en eindgebruikerssystemen. Hierover adviseren wij onze klanten ook: van werkplek-, telefonie-, wifi- tot en met vergaderoplossingen.

Het leveren van de hard- en software, (private)clouddiensten, systeem- en werkplekbeheer, helpdesk alsook het uitvoeren van ICT-projecten behoren tot onze dienstverlening. Als full-service ICT-partner ondersteunen wij meerdere technologie platformen waaronder Microsoft en Apple. Dit zorgt voor een optimale systeemintegratie.

Werken bij Brisk ICT

Als je bij Brisk ICT gaat werken, dan kom je terecht binnen een stabiel en gezond bedrijf met kantoor in Groningen. Brisk ICT heeft een open, informele bedrijfscultuur en een team van ongeveer 30 enthousiaste ICT-vakgenoten. Je hebt veel klantcontacten met uiteenlopende type organisaties, hoofdzakelijk in Noord-Nederland: van advocatenkantoren, productiebedrijven tot zorgbedrijven.

Brisk ICT heeft voor zowel ervaren als startende professionals ruimte om zichzelf te ontwikkelen en verantwoordelijkheden uit te breiden. Naast een plezierige werkomgeving kun je rekenen op een prima beloning met auto (voor bepaalde functies), laptop en telefoon van de zaak, bonus- en pensioenregeling, 28 vakantiedagen en werk voor onbepaalde tijd.

Openstaande vacatures

Service en Support Engineer

Voor uitbreiding van ons Service & Support team zijn wij op zoek naar een Service & Support Engineer. Dankzij jou blijven mens en organisatie in beweging!

Technisch Consultant

Voor versterking van onze dienstverlening zijn wij op zoek naar een Technisch Consultant. Dankzij jou doen onze klanten efficiënter en veiliger hun werk!

Meer weten?