Meer weten?

brisk ict Groningen

Kleine en grote organisaties voorzien van moderne ICT-werkplekken en -infrastructuren; dat is wat Brisk ICT doet! Ze ontwikkelen werkplekken waar gebruiksgemak en functionaliteit gecombineerd worden met volledig beheer en een juiste beveiliging. Zo zorgen ze ervoor dat medewerkers van bedrijven productiever werken en meer controle hebben over hun ICT. 

Kantoor Brisk ICT.jpg

Over Brisk ICT 

Door de oplossingen van Brisk ICT kunnen organisaties en medewerkers beter samenwerken. Ze communiceren gerichter met elkaar en hun opdrachtgevers, kunnen makkelijker en plezieriger hun werk doen, en het biedt ze ook nog eens de mogelijkheid om flexibeler te werken. 

Brisk ICT biedt de juiste oplossingen aan in samenspraak met de klant. Flexibel, pragmatisch, betaalbaar en voorspelbaar qua kosten. Hun diensten zijn volledig en nemen een groot deel van het werk uit handen van de klant, zodat zij zich kunnen focussen op wat écht belangrijk is voor hun organisatie. Brisk ICT levert diensten omtrent:

  • Hard- & software: ze leveren, installeren en bieden overige services aan. Brisk ICT is o.a. Microsoft Partner en Apple Authorised Reseller. Als full-service leverancier zorgen ze voor een optimale systeemintegratie.
  • Systeembeheer: ze onderhouden, beveiligingen en ondersteunen. De invulling van het systeembeheer wordt gemaakt op basis van de klantwens, afhankelijk van de ICT infrastructuur en het budget.
  • Clouddiensten: ze zijn zowel zelf serviceprovider van online werkplekken, dataopslag en e-mailverkeer als full-service leverancier van cloudoplossingen, zoals Microsoft / Office 365.

Werken bij Brisk ICT

Als je bij Brisk ICT gaat werken, dan kom je terecht op het kantoor in Groningen waar een team van ongeveer 22 mensen werkt. Vanuit daar zijn ze actief door heel Nederland en ontwikkelen ze oplossingen voor uiteenlopende klanten. Je kunt een open en informele bedrijfscultuur verwachten, veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en je verantwoordelijkheden uit te breiden, en natuurlijk ook een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden. 

Openstaande vacatures

Service & Support Engineer

Brisk ICT zoekt een servicegerichte en technisch inhoudelijk sterke collega die vragen, -problemen en wensen van klanten oplost en hun ICT systemen up-to-date houdt. Ben jij een ervaren systeem- / netwerkbeheerder op MBO+/HBO niveau en heb jij service hoog in het vaandel staan? Dan hebben wij de functie voor jou!

IT Infrastructure Engineer

Brisk ICT is op zoek naar een communicatief vaardig en technisch sterke collega gespecialiseerd in ICT infrastructuren. Ben jij een ervaren systeembeheerder / -engineer op HBO niveau en kan je vragen (of businesscases) van klanten goed vertalen naar oplossingen? Dan hebben wij de functie voor jou!

Meer weten?