Toon alle werkgevers op kaart

Trefwoorden

Filters

Er zijn 14 werkgevers gevonden.

Unc Inc

Unc Inc combineert creativiteit met technologie. We creëren platformen, producten, campagnes en content waarmee we onze klanten helpen waardevolle relaties met hun publiek aan te gaan. Ons team is klein en dynamisch, zodat we ons snel aan mediavernieuwingen, trends en de modernste technologie kunnen aanpassen. We balanceren tussen een creatieve werkomgeving en een strategisch ontwerp-proces met structurele aanpak.

Amsterdam
Bekijk werkgever

Incentro Nederland B.V.

Incentro is een ICT-dienstverlener die gespecialiseerd is in online dienstverlening, business acceleration, enterprise solutions, online collaboration en business intelligence.     Incentro helpt organisaties informatie beter te laten renderen. Hiervoor draagt het bedrijf creatieve, vernieuwende maar vooral relevante oplossingen aan.   Binnen Incentro staan specialisme, ambitie en geluk centraal. De ruim 250 specialisten van Incentro (Incentronauten) hebben een sterke passie voor wat ze doen. Incentro is niet voor niets al vijf keer uitgeroepen tot ‘Great Place to Work’. Incentro werkt in Nederland voor de top 200 organisaties. Incentro heeft vestigingen in Nederland, Spanje en Turkije.

Amsterdam
Bekijk werkgever

Ksyos

Ksyos TeleMedisch Centrum is de eerste virtuele zorginstelling in Nederland en legt zich toe op het onderzoeken, ontwikkelen en aanbieden van TeleMedicine diensten. TeleMedicine draait om snelle, effectieve communicatie tussen zorgverleners via internet. Ons doel is om op deze manier een indrukwekkende efficiëntieverbetering van het zorgproces te realiseren. Ruim 3.500 huisartsen en 2.500 medisch specialisten en paramedici maken momenteel al gebruik van Ksyos diensten.

Amsterdam
Bekijk werkgever

LinkPizza - Content & Influencer Marketplace

LinkPizza is een van de grootste Europese influencer marketingplatforms. We matchen merken en influencers op de meest efficiënte en effectieve manier. Ons platform combineert het beste van twee werelden; de creativiteit en het bereik van de influencers, op een meetbare en schaalbare manier.

Amsterdam
Bekijk werkgever