Toon alle werkgevers op kaart

Trefwoorden

Filters

Er zijn 9 werkgevers gevonden.

Van Lanschot Kempen

Van Lanschot Kempen is een van de oudste gespecialiseerde en onafhankelijke wealth managers van Nederland. Ze richten zich op het behoud en de opbouw van vermogen op een duurzame manier. Dit doen ze voor diverse klanten, al eeuwen lang.

Amsterdam
Bekijk werkgever

Ksyos

Ksyos TeleMedisch Centrum is de eerste virtuele zorginstelling in Nederland en legt zich toe op het onderzoeken, ontwikkelen en aanbieden van TeleMedicine diensten. TeleMedicine draait om snelle, effectieve communicatie tussen zorgverleners via internet. Ons doel is om op deze manier een indrukwekkende efficiëntieverbetering van het zorgproces te realiseren. Ruim 3.500 huisartsen en 2.500 medisch specialisten en paramedici maken momenteel al gebruik van Ksyos diensten.

Amsterdam
Bekijk werkgever

Always be learning B.V.

Always be learning is een data club binnen MakerStreet, bestaande uit analisten, data scientists, engineers en andere specialisten die leven voor data.

Amsterdam
Bekijk werkgever

The Information Lab Netherlands B.V.

Bij The Information Lab helpen ze bedrijven om datagedreven te werken. Van onderbuikgevoel naar onderbouwde beslissingen. Ze zijn betrokken bij alle aspecten van dit proces, van het verstrekken van de eerste licentie tot het helpen bij de uitrol binnen de gehele organisatie.

Amsterdam
Bekijk werkgever

Sportlink Services

Sportlink helpt sporters, vrijwilligers en professionals in de sportwereld om sport slimmer te organiseren. Bijvoorbeeld door de administratie makkelijker te maken en nieuwe communicatiemogelijkheden te bieden. Een SaaS-omgeving waar sinds 2002 een groot deel van de Nederlandse sport op vertrouwt.

Amsterdam
Bekijk werkgever

Ledger Leopard

Ledger Leopard is collective of global experts that helps other organizations with implementing blockchain or Web3 solutions.

Amsterdam
Bekijk werkgever

Massarius

Massarius faciliteert programmatic trading van online advertenties voor onafhankelijke uitgevers. Meer weten? Lees hier dan verder!

Amsterdam
Bekijk werkgever

Crystalloids

Crystalloids helps other companies to create a better customer experience and build marketing technology. Would you like to know more about this company? Then read on!

Amsterdam
Bekijk werkgever

Ireckon (of Ireckonu)

Ireckon is een snelgroeiende organisatie en wij zijn voortdurend op zoek naar getalenteerde medewerkers. We werken in een gemotiveerd team van mensen die altijd het beste uit zichzelf en hun vakkennis willen halen om tot de meest innovatieve softwareoplossingen te komen.

Amsterdam
Bekijk werkgever