Toon alle werkgevers op kaart

Trefwoorden

Filters

Er zijn 6 werkgevers gevonden.

Always be learning B.V.

Always be learning is een data club binnen MakerStreet, bestaande uit analisten, data scientists, engineers en andere specialisten die leven voor data.

Amsterdam
Bekijk werkgever

The Information Lab Netherlands B.V.

Bij The Information Lab helpen ze bedrijven om datagedreven te werken. Van onderbuikgevoel naar onderbouwde beslissingen. Ze zijn betrokken bij alle aspecten van dit proces, van het verstrekken van de eerste licentie tot het helpen bij de uitrol binnen de gehele organisatie.

Amsterdam
Bekijk werkgever

Ksyos

Ksyos TeleMedisch Centrum is de eerste virtuele zorginstelling in Nederland en legt zich toe op het onderzoeken, ontwikkelen en aanbieden van TeleMedicine diensten. TeleMedicine draait om snelle, effectieve communicatie tussen zorgverleners via internet. Ons doel is om op deze manier een indrukwekkende efficiëntieverbetering van het zorgproces te realiseren. Ruim 3.500 huisartsen en 2.500 medisch specialisten en paramedici maken momenteel al gebruik van Ksyos diensten.

Amsterdam
Bekijk werkgever

Incentro Nederland B.V.

Incentro is een ICT-dienstverlener die gespecialiseerd is in online dienstverlening, business acceleration, enterprise solutions, online collaboration en business intelligence.     Incentro helpt organisaties informatie beter te laten renderen. Hiervoor draagt het bedrijf creatieve, vernieuwende maar vooral relevante oplossingen aan.   Binnen Incentro staan specialisme, ambitie en geluk centraal. De ruim 250 specialisten van Incentro (Incentronauten) hebben een sterke passie voor wat ze doen. Incentro is niet voor niets al vijf keer uitgeroepen tot ‘Great Place to Work’. Incentro werkt in Nederland voor de top 200 organisaties. Incentro heeft vestigingen in Nederland, Spanje en Turkije.

Amsterdam
Bekijk werkgever

Sportlink Services

Sportlink helpt sporters, vrijwilligers en professionals in de sportwereld om sport slimmer te organiseren. Bijvoorbeeld door de administratie makkelijker te maken en nieuwe communicatiemogelijkheden te bieden. Een SaaS-omgeving waar sinds 2002 een groot deel van de Nederlandse sport op vertrouwt.

Amsterdam
Bekijk werkgever

Crystalloids

Crystalloids helps other companies to create a better customer experience and build marketing technology. Would you like to know more about this company? Then read on!

Amsterdam
Bekijk werkgever