Toon alle werkgevers op kaart

Trefwoorden

Filters

Er zijn 18 werkgevers gevonden.

LinkPizza - Content & Influencer Marketplace

LinkPizza is een van de grootste Europese influencer marketingplatforms. We matchen merken en influencers op de meest efficiënte en effectieve manier. Ons platform combineert het beste van twee werelden; de creativiteit en het bereik van de influencers, op een meetbare en schaalbare manier.

Amsterdam
Bekijk werkgever

Unc Inc

Unc Inc combineert creativiteit met technologie. We creëren platformen, producten, campagnes en content waarmee we onze klanten helpen waardevolle relaties met hun publiek aan te gaan. Ons team is klein en dynamisch, zodat we ons snel aan mediavernieuwingen, trends en de modernste technologie kunnen aanpassen. We balanceren tussen een creatieve werkomgeving en een strategisch ontwerp-proces met structurele aanpak.

Amsterdam
Bekijk werkgever

Saxum BV

MakerStreet is een Amsterdams collectief van de allerbeste agencies. Wij geloven in specialisme. Uitblinken in je eigen vakgebied. Daarom zijn we geen full-service agency. Maar een netwerk van specialistische bureaus. Full-specialism noemen we dat.

Amsterdam
Bekijk werkgever

De Voorhoede

De Voorhoede is een digital agency die website en apps bouwt voor blije bezoekers. Met een team van front-end experts, en een liefde voor het web en de wereld, werken zij aan alles omtrent apps en websites. Denk maar aan testen, bouwen, adviseren, trainen, coachen, onderzoeken en alles wat er nog meer bij hoort.

Amsterdam
Bekijk werkgever

Crystalloids

Crystalloids helps other companies to create a better customer experience and build marketing technology. Would you like to know more about this company? Then read on!

Amsterdam
Bekijk werkgever

LenderSpender

Lender & Spender is een innovatief en snelgroeiend online platform waar consumenten direct geld kunnen lenen van andere consumenten en bedrijven.

Amsterdam
Bekijk werkgever

Poort80

Als full-service internetbureau ligt de slagkracht van Poort80 in het ontwerpen, bouwen en beheren van effectieve en efficiënte webapplicaties. Het portfolio is gevuld met aantoonbaar succesvolle e-business, corporate-, actie- en campagnesites. Naast de technische realisatie beschikt Poort80 ook over hoogwaardige expertise op het gebied van vormgeving, usability, conversie, SEO, online marketing en hosting.

Amsterdam
Bekijk werkgever

Dexels BV

Dexels is a software company that creates applications for companies in the sports industry. At Dexels works a team of highly qualified people that all have backgrounds in computer science and/or information technology. Like to know more about Dexels and their team? Then read on!

Amsterdam
Bekijk werkgever

Massarius

Massarius faciliteert programmatic trading van online advertenties voor onafhankelijke uitgevers. Meer weten? Lees hier dan verder!

Amsterdam
Bekijk werkgever

Van Lanschot Kempen

Van Lanschot Kempen is een van de oudste gespecialiseerde en onafhankelijke wealth managers van Nederland. Ze richten zich op het behoud en de opbouw van vermogen op een duurzame manier. Dit doen ze voor diverse klanten, al eeuwen lang.

Amsterdam
Bekijk werkgever

GREENER. power solutions B.V.

Greener Power Solutions is een jong en innovatief bedrijf dat is opgericht in 2018. Hun doel is om met behulp van mobiele batterijen en slimme energieplanningen, impact te maken op de CO2-voetafdruk van zowel on- als off-grid energiemarkten. Wil jij hier ook aan mee werken? Lees dan verder!

Amsterdam
Bekijk werkgever

Sportlink Services

Sportlink helpt sporters, vrijwilligers en professionals in de sportwereld om sport slimmer te organiseren. Bijvoorbeeld door de administratie makkelijker te maken en nieuwe communicatiemogelijkheden te bieden. Een SaaS-omgeving waar sinds 2002 een groot deel van de Nederlandse sport op vertrouwt.

Amsterdam
Bekijk werkgever

Radix

Radix is een bedrijf dat de systeembeheerder regelt voor meerdere mkb-bedrijven. Ze zorgen dat storingen en problemen snel worden opgelost en risico's worden vermeden. Hierdoor is er minder frustratie bij hun klanten en kunnen zij zich focussen op de zaken die echt belangrijk zijn.

Amsterdam
Bekijk werkgever

Ksyos

Ksyos TeleMedisch Centrum is de eerste virtuele zorginstelling in Nederland en legt zich toe op het onderzoeken, ontwikkelen en aanbieden van TeleMedicine diensten. TeleMedicine draait om snelle, effectieve communicatie tussen zorgverleners via internet. Ons doel is om op deze manier een indrukwekkende efficiëntieverbetering van het zorgproces te realiseren. Ruim 3.500 huisartsen en 2.500 medisch specialisten en paramedici maken momenteel al gebruik van Ksyos diensten.

Amsterdam
Bekijk werkgever

Ireckon (of Ireckonu)

Ireckon is een snelgroeiende organisatie en wij zijn voortdurend op zoek naar getalenteerde medewerkers. We werken in een gemotiveerd team van mensen die altijd het beste uit zichzelf en hun vakkennis willen halen om tot de meest innovatieve softwareoplossingen te komen.

Amsterdam
Bekijk werkgever