Toon alle werkgevers op kaart

Trefwoorden

Filters

Er zijn 7 werkgevers gevonden.

DPA Professionals

DPA GEOS koppelt ervaren Software Developers aan vaak lastige IT vraagstukken bij diverse interessante klanten, van groot MKB tot Multinationals en de overheid. Consultants die hun kennis en kunde maximaal kunnen inzetten en van toegevoegde waarde zijn bij onze klanten. We zoeken met onze opdrachtgevers naar antwoorden op hun bestaande en nieuwste IT vraagstukken en helpen projecten te sourcen op interim- of projectbasis. 

Rotterdam
Bekijk werkgever

PortalPlus Cloud Solutions B.V.

PortalPlus Cloud Solutions beschikt over innovatieve softwareoplossingen voor agro bedrijven, onderwijsinstellingen en gemeenten. Onze software is modulair en flexibel opgezet en kenmerkt zich door gebruiksgemak en integratiemogelijkheden. Door afname in de cloud betaalt u voor het gebruik en het beheer is in professionele handen. Kortom: innovatieve cloud oplossingen zonder zorgen.

Rotterdam
Bekijk werkgever

TestPartner BV

TestPartner bestaat uit gespecialiseerde testprofessionals, die zorgen dat software van klanten optimaal werkt. Ze doen grondige tests en hebben ervaring in uiteenlopende sectoren.

Rotterdam
Bekijk werkgever

Energy Global

Energy Global beheert energieportefeuilles en assisteert bij de in- en verkoop van energie. De organisatie bestaat uit hooggekwalificeerde mensen met veel kennis en ervaring. Meer weten? Lees dan hier verder!

Rotterdam
Bekijk werkgever

Ubeeo

Hireserve is leverancier van recruitment software. Ze maken, onderhouden en verkopen het recruitmentsysteem Hireserve ATS (Applicant Tracking System). Met hun software maak je het recruitmentproces van je organisatie efficiënter en effectiever. Niet alleen de recruitmentadministratie, maar ook de werving zelf.

Rotterdam
Bekijk werkgever

Atlantis Creative

Wij zijn hét internetbureau uit Rotterdam dat van aanpakken weet! Naast zoekmachine- en klantvriendelijke websites verzorgen we online marketingcampagnes die langdurig meetbaar succes opleveren. SEO, SEA, content, social en e-mail marketing zijn voor ons dagelijkse bezigheden, waarbij we onze kennis graag delen met onze opdrachtgevers.

Rotterdam
Bekijk werkgever

Dockbite

Dockbite is de technische partner gespecialiseerd in de ontwikkeling van innovatieve online tools. Of het nu gaat om een mobiele applicatie of een high end (web)applicatie, Dockbite ontwikkelt flexibele en robuuste oplossingen.

Rotterdam
Bekijk werkgever