Toon alle werkgevers op kaart

Trefwoorden

Filters

Er zijn 5 werkgevers gevonden.

Arcady

Werken bij Arcady betekent volop uitdaging! Ze zijn altijd op zoek naar gepassioneerde collega’s die houden van uitdagingen en innovatieve oplossingen. Ben jij constant op zoek naar nieuwe manieren om je te verbeteren en te ontwikkelen? Zowel persoonlijk als zakelijk? Dan pas jij misschien wel bij Arcady!

Olisa Solutions

Olisa Solutions is een jong en dynamisch software bedrijf dat in 2009 is opgericht om een innovatief platform te bieden voor locatie- en status-gebaseerde bedrijfsinformatie op basis van moderne software architectuur principes. Hiermee biedt Olisa Solutions een specialistische oplossing als aanvulling op bestaande infrastructuur om deze te voorzien van de informatie uit het werkveld welke nu vaak niet (of pas achteraf via handmatige rapportage) beschikbaar is.

Ydentic

Ydentic is een succesvol bedrijf dat meerdere service providers heeft opgericht én een softwareplatform heeft dat bedrijven ondersteunt om efficiënter te werken.

ConnectingTheDots

Wij zijn ConnectingTheDots. Dit staat niet alleen voor wat wij doen, maar het omvat ook wie wij zijn. ConnectingTheDots… dat impliceert verbinding. En dat doen wij ook. Maar het gaat bij ons verder dan data verbinden met elkaar. Wij ontwikkelen ook software(systemen).