Toon alle werkgevers op kaart

Trefwoorden

Filters

Er zijn 4 werkgevers gevonden.

Sinds 2009 helpt JouwICTvacature.nl kandidaten aan een nieuwe uitdaging op het gebied van IT en bedrijven bij het invullen van hun IT vacatures. In de afgelopen jaren hebben we al honderden vooraanstaande bedrijven geholpen en vonden duizenden kandidaten een nieuwe baan via ons.

Groningen Bekijk werkgever

Brisk ICT is een jong en innovatief bedrijf dat moderne ICT-werkplekken en -infrastructuur ontwikkelt voor andere ondernemingen. Dankzij hun ICT-oplossingen kunnen deze ondernemingen makkelijker samenwerken met medewerkers en stakeholders. En dat alles op een flexibele en pragmatische manier voor een betaalbare prijs. Meer weten? Lees dan snel verder!

Groningen Bekijk werkgever

Wij zijn een no-nonsense ICT-dienstverlener. We leveren tijdelijk en vast personeel, doen projecten en beheren de ICT omgevingen van onze klanten. Wij hechten veel waarde aan openheid, nuchterheid en flexibiliteit. Onze organisatie kenmerkt zich door korte lijnen, eigen verantwoordelijkheid en initiatief. We werken met een trouwe groep eigen mensen, waarvan enkelen al sinds de start van de organisatie bij ons in dienst zijn. XLence medewerkers zijn goed opgeleide en gecertificeerde specialisten die wij inzetten op servicedeskbeheer, netwerk- en serverbeheer, applicatiebouw, -onderhoud en testen, database beheer en projectleiding. Wij investeren veel tijd en geld in het verbreden en verdiepen van de kennis van onze mensen. Hiervoor is speciaal de XLence Academy in het leven geroepen. Samen met onze medewerkers zorgen wij er voor dat niet alleen hun technische kennis op peil blijft maar dat ook hun persoonlijke ontwikkeling niet stil staat.

Groningen Bekijk werkgever

Credit Care is onderdeel van Nova Groep; een familiebedrijf dat zich richt op incasso- en debiteurenbeheer. Je komt hier terecht in een hecht team van leuke mensen en hebt ook nauw contact met de andere bedrijven binnen de groep. Ook vind je hier alle ruimte en mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Klinkt goed? Lees hier meer over het bedrijf en bekijk direct de vacatures!

Groningen Bekijk werkgever