Toon alle werkgevers op kaart

Trefwoorden

Filters

Er zijn 5 werkgevers gevonden.

Gino

Gino Software is een bedrijf in Groningen (gevestigd in de buurt van het natuurgebied Kardinge) dat softwareoplossingen ontwikkelt voor organisaties in de zorg.

Groningen
Bekijk werkgever

brisk ict

Brisk ICT is een jong en innovatief bedrijf dat moderne ICT-werkplekken en -infrastructuur ontwikkelt voor andere ondernemingen. Dankzij hun ICT-oplossingen kunnen deze ondernemingen makkelijker samenwerken met medewerkers en stakeholders. En dat alles op een flexibele en pragmatische manier voor een betaalbare prijs. Meer weten? Lees dan snel verder!

Groningen
Bekijk werkgever

Testcoders

Wij zijn op zoek naar testcoders: testers who can code. Als test automation engineer bedenk, bouw en implementeer je oplossingen voor geautomatiseerd testen. Want in het streven naar Continuous Delivery moet zoveel mogelijk geautomatiseerd worden. Jij bent een versneller, een testprofessional die code kan lezen en schrijven. Zodat je goed kunt samenwerken met developers. Iemand met passie voor het testvak én voor automatiseren. Een echte testcoder dus.

Groningen
Bekijk werkgever

Credit Care B.V

Credit Care is onderdeel van Nova Groep; een familiebedrijf dat zich richt op incasso- en debiteurenbeheer. Je komt hier terecht in een hecht team van leuke mensen en hebt ook nauw contact met de andere bedrijven binnen de groep. Ook vind je hier alle ruimte en mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Klinkt goed? Lees hier meer over het bedrijf en bekijk direct de vacatures!

Groningen
Bekijk werkgever

JouwICTvacature

Sinds 2009 helpt JouwICTvacature.nl kandidaten aan een nieuwe uitdaging op het gebied van IT en bedrijven bij het invullen van hun IT vacatures. In de afgelopen jaren hebben we al honderden vooraanstaande bedrijven geholpen en vonden duizenden kandidaten een nieuwe baan via ons.

Groningen
Bekijk werkgever